Potrzebne jest takie gadanie Twoje, żeby siać niepewność i żeby ludzie się na akcję nie rzucili. A ja Ci powiem tak jak już wczoraj pisałem. Nie dla zysku, a dla zasady za to, że tak perfidnie ubijali kurs - co każde 4 zł w górę kurs, dokupuje kolejny pakiet. Dokupiłem po 117 i po 121...
Patrząc po tym co się dzieje z kursem przy nawet niedużym odkupie, to jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, to może się okazać, że 1 zarobi gigantycznie, 2 i 3 "coś zarobią", a pozostałych 7 zapłaci rachunek. Dzisiaj jeszcze pojawiają się tutaj ci straszący, ale realia są takie, że jak nawet powoli odkupują i w którymś momencie ktoś wrzuci duży kapitał, to mają zamiecione. A warto pamiętać o jeszcze jednej rzeczy: nie tylko shorty biją się o akcje. Więc duży odkup może pójść też przez prywatny kapitał, tfi, czy ofe
Zawieszeni na hakach jesteście i wam przykro frustracja przez was przemawia zysk będziemy mieli jak shorty zbiją kurs akcji my wtedy kupimy .problem macie bo nie sprzedaliście na górce albo tam kupowaliście OT cała ta farsa
Bo mial ale sprzedał i chce odkupić więcej akcji .No chyba na tym to polega żeby pomnażać. A nie tracić i obrażać wszystkich na około. Polecam uśredniać na dołku a nie chwytać spadające noże
gorolu :D
Mech, czlowiek inteligentny robi to, co uwaza, a nir stara sie byc inteligentnym przed innymi. Rob jak chcesz, i nie mow innym, co maja robic. Masz na to wplyw? Nie. I to konczy te dyskusje, ciullu nie gorolowaty.
refasolada tak czytam i czytam te twoje wypociny i widzę że ci sie słownik wyłączył i widzę że tez masz duże problemy z ortografią .Co na to twoja polonistka w tym roku będzie rózga ale ty już wiesz gdzie sobie ja wsadzisz