• MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~Góru [77.87.3.*]
    ...a tymczasem ktoś akcje podbiera z arkusza! Ciekawe zachowanie kursu jak na taki komunikat, tzn. nawet stosunkowo słaby komunikat nie działa negatywnie na kurs.
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~Bochen [188.33.212.*]
    Klasyczne zbieranie :*
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~Sonia [83.175.181.*]
    Ostatnie sesje wzorowe ❤️
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~Bochen [91.209.149.*]
    Czekamy ... na Święta
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~ssss [31.60.239.*]
    Czy was tam moderatorów Bankierka już całkiem pogięło?
    Zapytałem się tylko, czy było gdzieś podane, do kogo pójdą akcje z programu motywacyjnego.
    I od razu ban na tego mojego posta.
    Za co???
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~ssss [31.60.239.*]
    110/280 k idzie do prezesa.
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    Dnia 2025-12-11 o godz. 10:59 ~Góru napisał(a):
    > ...a tymczasem ktoś akcje podbiera z arkusza! Ciekawe zachowanie kursu jak na taki komunikat, tzn. nawet stosunkowo słaby komunikat nie działa negatywnie na kurs.

Na Captor jest zacny program motywacyjny:-) wiem że to off topic ale pisałem tu w jednym temacie o Captor
    a to akurat tematycznie pasuje a mam obie spółki, trzeba przyznać że mają uczciwszy program, zarobią dodatkowo jak będzie wyżej niż w IPO.
    https://www.bankier.pl/forum/temat_cena-wykonania-opcji-172-zl-za-jedna-akcje-spolki-za-3-lata,72193513.html
  • Re: MY TU GADU GADU O EMISJI POD PROGRAM MOTYWACYJNY... Autor: ~kuna [73.246.123.*]
    Szacun, rzadko spotykane podejście
    https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2025-09/2-Captor-Projekty-uchwal_202509241485012198.pdf

"UZASADNIENIE POWZIĘCIA UCHWAŁY: W spółce ustanowiono w 2019 roku program motywacyjny
    („Pierwszy Program Motywacyjny”). Zasadą Pierwszego Programu Motywacyjnego było przyznawanie
    uczestnikom możliwości nabycia nowych akcji po przepracowaniu jednego, dwóch, trzech i czterech lat
    w spółce. Program mógł trwać dłużej niż zakładano, ponieważ część uczestników nie przepracowała
    wymaganego okresu, a dostępna pula akcji została dodatkowo zwiększona dzięki akcjom przekazanym
    Spółce przez Michała Walczaka. Możliwości związane z Pierwszym Programem Motywacyjnym zostały
    jednak w praktyce wyczerpane.
    Uczestnicy nowego programu („Drugi Program Motywacyjny”) będą mogli wykonać opcje realizując zysk
    tylko jeżeli zysk osiągną także ci inwestorzy, którzy kupili akcje w IPO.
    Spółka uważa, że 172 zł jest ceną możliwą do przekroczenia w ciągu trzech lat, biorąc pod uwagę wartość
    projektów prowadzonych przez Captor Therapeutics.
    Zmiana Statutu ma zagwarantować wykonanie Drugiego Programu Motywacyjnego, jeżeli miałby on
    zostać zrealizowany w formie objęcia przez uprawnionych nowo wyemitowanych akcji."
[x]
MEDINICE 6,07% 13,98 2025-12-12 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.