Ja kupuję. W mojej opinii tu wszystko się zgadza. Powiększam od 8,8. Dziś lub jutro jeszcze chcę sporo uśrednić. Wg mnie ryzyko zejścia poniżej 7,5 jest raczej znikome. Jeden dobry komunikat i będzie szybki rajd na 20.
Aktualnie jest promka pod niby pokój na UKR, ale wiadomo już że wój Sam nas już nie będzie bronil.
Dlatego zbrojeniówka musi ruszyć i pod to jak własnie dokupiłem poniżej 8,20.
Jak zbrojeniówka nie ruszu to za 2/3 lata jak tu ruscy wjadą to bez znaczenia jakie akcje bedziecie mieć w porfelu ;)
Dziesiątki razy pisałem Takie firmy jak Zremb będą poszukiwane jak najdroższy skarb Oni potrafią i robią produkty związane ze zbrojeniem i obronnością a Iza tym w każdej formie z budowlanką Będzie bardzo bardzo dużo wszelakich zleceń I bardzo silne wsparcie finansowe w złotówkach i euro z Polski i Europy Europa już wie że jest sama i wie na co musi wydawać pieniądze A otym wyraźnie i bez przerwy mówi tramp A Putin jest bezkarny Żarty się skończyły Ameryka już nam nigdy nie pomoże Teraz wszyscy o tym wiedzą Przed zrembem bardzo mocny rozwój i kupa kasy
To jest sprzedawane bez żadnego powodu Nie ma najmniejszego ryzyka na na przyszły rok i lata następne dla działalności firmy Wręcz przeciwnie Jak myślicie jakie firmy powinny zarabiać Tu jest połączona branża obronność i budowlanka Nie mogę pojąć sprzedających To teraz od spokoju o braku paniki zależy po ile będzie kurs Rozmowy w najbliższych dniach nie mają żadnego znaczenia Wyrok już zapadł Miliardy na zbrojenie i rozwój w branżach ogólnobudowlanych
Niespodzianka już jest 7 .5 i oby nie było lepszej. Wskaźniki już mocno wyprzedane rsi,STS ,Williams mfi, cci czyli 5 a bollingery już się dwa razy przecięły na zielono w piątek i dziś więc uwalanie na siłę się odbywa i podejrzewam że u wielu że stratami . Przydałoby się faktycznie jakieś info aby ciut podbudować reputacje
Ktoś lub kilku ktosiów robi stratę przed końcem roku. Teraz tyle co sprzedali ze stratą będą próbowali odkupić, bo w portfelu akcji musi się zgadzać ilość.
Jedna z wielu decyzji podczas kliludzirsieciu ostatnich dni -mocne wdacie armii ukraińskiej przez następne lata we wszystkich sektorach -dzisiejsza Kto będzie dostarczał min kontenery Posze tylko o tym bo o potrzebach naszych ukraińskich i europejskich trzeba by pisać 10strpn Nie sprzedawajcie przemysł zbrojeniowy to teraz największa kasa Befzie się działo Nie zdążycie odkupić Dzisiaj nie mówi się inaczej tylko że żyjemy w czasie kryzysowym Tutaj nie ma żadnego zagrożenia dla Zrembu Może być tylko bardzo dobrze Żadne rozmowy tu już nic nie zmienią Nawet gdybyby jutro był pokój Jutro zaczną się zbrojenia
Jeśli chcesz zarobić, to kupujesz teraz, jak Tusk powie w TV że będą umacniać cały wschód, budować zasieki, barykady itd. to wtedy sobie możecie ewnentualnie kupić po 12 i może sprzedać za 15 czy 18.