Po pierwsze: po co kupować bankruta pod zarządem przestępcy. Po drugie: no, już lecę kupować po te 30+, 20, 14 zł, gdy ubrana frayyyyernia takie bajki o "skupie" tu próbowała ludziom wmawiać, skoro za chwilę będzie po może 1 złotówce...
Dziekuję że mnie ostrzegłeś, tutaj wszyscy naganiają na zakupy, a Ty siedzisz dniami i nocami i ostrzegasz. Są dwie opcje: 1. porządnie umoczyłes kiedyś na spółce 2. masz płacone od posta Resztę dodaj sobie sam
Dnia 2025-12-11 o godz. 08:52 allil napisał(a): > Dziekuję że mnie ostrzegłeś, tutaj wszyscy naganiają > na zakupy, a Ty siedzisz dniami i nocami i ostrzegasz. > Są dwie opcje: > 1. porządnie umoczyłes kiedyś na spółce > 2. masz płacone od posta > Resztę dodaj sobie sam
Nie, frayyyyyyyyerze. Jest też np. opcja nr. 3: ja się po prostu lubię z takich naiwnych kółek wzajemnej adoracji (jak to jeden tutaj was nazywa: sekta) nabijać i tyle. Ale ty wiesz swoje prawda? A widać to choćby po tym, ze na palcach jednej reki można policzyć moje komentarze tutaj, a ty mi opowiadasz o " siedzeniu dniami i nocami"... Resztę dodaj sobie sam... Choć pewnie jesteś w takim stanie, że to niemożliwe.
Dnia 2025-12-10 o godz. 19:37 ~Franio napisał(a): > Jw zobaczycie
tak sobie piszesz od 30 zł zobacz jak technicznie rozkłada się wydłużona korekta i wówczas coś z sensem przewidzisz, a tak spod palca to g... warte pisanie