drepcze w okolicy złotówki. Sztuczne nachalne upychanie papiera bo jak inaczej to interpretować. Gdyby to był realny popyt na te akcje to przy tych obrotach powinno być z 10 zł
Właśnie tj NC i dziwi mnie, że nie ma spekuły. Myślę, że po zawieszeniu Fintecha wszystko ucichło, boją się, że KNF może zawiesić notowania. Widać to nie tylko tutaj.
Bo paliwa tutaj było dużo do wysokich wzrostów.
Kolego jestem tutaj od pięćdziesięciu paru groszy, sprzedawałem dużo wyżej w związku z Bednarowiczem i wątpliwościami z tego wynikającymi.Myslę że rynek podobnie to wycenia.Na razie nie widzę akumulacji.Jak będą konkrety,podpisane umowy to ruszy,że buty posiadają, a na razie podbitki i baza,ale baza może być coraz wyżej. Czy ktoś chce w tą spółkę zainwestować musi te wszystkie aspekty wziąć pod uwagę. Ale jak patrzę na masę spółek gdzie były cenowo a gdzie są to być może ryzyko jest warte.Nie jest to żadna namową,tylko moja subiektywne ocena.Pozdrawiam.
Też uważam, że jak wszystko dopną to tu na początku min 40-70 mln kapitalizacji będzie. Na wyjaśnienie długo nie będzie trzeba czekać 2-3 m-ce myślę, że max.