• " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Górnik [89.66.75.*]
    Biznes w " Bitcoiny " , a główny akcjonariusz wyprzedaje akcje na DNIE ?????
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Jko [109.138.228.*]
    Zeby sie nie okazalo ze tych bitcoinow to tu jest 3-4 i wszystko
    A tak moze byc dawno nic nie kupowali a sukacz zdolal uciec z kwitem
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Dociera do Was wreszcie iż tutaj nie było sensu long term inwestować ?? - tylko robić kółeczka Ja mocno trzymam kciuki za jeszcze jedną podbitkę zanim jakiś trup wypadnie z szafy
    Tak abym mógł upłynnić 50k akcji - średnia 1.07 więc nie ma dramatu ale liczę na 1.3-1.4
    Do boju naiwna ulico - podbijaj kurs :D
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Xox [46.112.107.*]
    Jeszcze kup sobie szklaną kulę i przyszlosc przepowiadaj
    A panie naiwniak powiedz czy coś co pisałem się nie sprawdziło ??
    Otóż tak - ty stoisz i patrzysz się a ja zarabiam na kółeczkach - raz 10k, raz 15k
    Teraz wszedłem tak naprawdę tylko za zyski z poprzednich kółeczek więc nawet jak np. gpw zawiesiłoby notowania to nie płakałbym

A spadek piękny z ostatnich 1.5-1.6 do 1.01 buahahahah

Dlatego ulico - kupujcie teraz i jak tylko przebijemy 1.25-1.3 sprzedawajcie zarabiając zapewne na ostatnim kółeczku na tym gniocie :D
    Wiesz co to jest narcyzm
    A wiesz co to naiwność ??
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~jaro [185.220.67.*]
    Dnia 2025-12-10 o godz. 16:39 ~Polityczny napisał(a):
    > A wiesz co to naiwność ??

a wiesz kto to jest mitoman ??
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Polityczny [95.175.7.*]
    Tak tak - próbujcie dalej zmienić temat hahaha
    Zaklinanie rzeczywistości nic nie da
    Od tego minusik na koncie nie zniknie :)
    A ja wywalając na podbitce będę o was ciepło myślał naiwna ulica ty moja :D
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~ja [91.150.194.*]
    Jak będzie posiadał z dodruku setki milionów, to nie ma co się dziwić że wyczyści do zera. Tyle tylko że nie tylko on czyści swoje konto, są i inni którzy przy okazji pozbywają się akcji z b. dużą stratą.
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Merytorycznie [83.24.129.*]
    Proszę Interlokutorów,

Dawid Sukacz oposzcza pokład, ponieważ nie wszedł na nowe akcje. Ktoś objął emisje, mimo wszystko nie za orzeszki za 2 PLN/akcja. Wpłacił pieniądze. Jeszcze nie zarobił. Zobaczmy co się stanie. Mnie to osobiście kręci i dobieram w kwocie, która mnie nie zabije…a jak odbije to wzmocni ;-) miłego wieczoru. 

PS:Cała ”jazda” m byc na inwestycji, której fundowanie chyb jednak p. Sukcesu nie załatwił. Zobaczymy. Wyjdzie w praniu.
    Znowu trzeba was prowadzić za rączkę
    Tak akcje kupione po 2 PLN za sztukę
    4 mln
    Ale od razu Imm musiało ‚oddać’ 2 mln
    Więc wychodzi 1 PLN za akcję
    Teraz widzicie jak Was robią - jak nie to znaczy że jesteście ślepi
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Yoey [104.28.114.*]
    Pokaż gdzie to widzisz czyli oddać? Co znaczy oddać i za ile?

“Zarząd Spółki informuje, że Emitent zawarł w dniu dzisiejszym umowę objęcia akcji, na podstawie której Hanover Square Investments 1 objął 2.000.000 sztuk akcji serii D1 Emitenta, w cenie 2 zł za akcję. Wpłata za akcje zostanie dokonana gotówką na rachunek bankowy Emitenta, w terminie 3 dni od zawarcia umowy.”
    Poczytaj dokładnie wszystko - nie będę ci palcem jak małemu dziecku pokazywał
    Ehhh co za inwestorzy są na tej spółce …
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Pracownik [139.28.86.*]
    Yoey napisał co wyczytał Jeśli tak nie jest to ty teraz napisz co wyczytałeś
  • Re: " Ewenement " cz. 2 Autor: ~Och36 [172.225.188.*]
    Typowy polityk za nic nie odpowiada i podstawowy przykład odpowiedzi bo to ty mnie źle zrozumiałeś.
    Pokaż palcem, nie krępuj się :-) nie bój nie bój.
    Nie będę za Was myślał i analizował umów - widzicie ich treść - wystarczy włączyć myślenie
    Obecny kurs - już poniżej 1 pln dzisiaj pokazuje iż mam rację
    Dodatkowo bitcoin po wczorajszych decyzjach FED znowu się osuwa

Zobaczcie ile straciło na wartości MicroStrategy w tym roku i zobaczycie iż bycie 'skarbcem bitcoinowym' to nie jest taki złoty interes
    Plus guru narracji iż bitcoin jest super Robert Toru Kiyosaki sam ostatnie wyzbywa sie btc

Dodatkowo - czy cokolwiek z tych niby 500mln ruszyło ?? NIE
    Ile zarobili na emisji akcji - weźmy te wasze 4 mln (......) - ile za to kupili 4 btc ?? Co z resztą kasy, na co czekają ?? Śmiech na sali

Zacznijcie myśleć to naprawdę nie boli :)

Ty patrzysz pod punktem kółeczka spólka ustawila sie na plan długoterminowy
    Btc potrzebowalo korekty popatrz na wykresy i wzkaźniki
    Tak jak złoto bedzie pod korekte Kiyosaki
    Biedny ojciec
    Bogaty ojciec
    To nie jest wyznacznik
    Buffet też sie mylił
    A ty ubierasz to tylko w czarne kolory a ludziska to łykaja bo sie boją i wyskakuja ze stratą większa lub mniejszą a ty sie cieszysz bo jak to ty nazywasz ulica jest dawcą
    Tylko pamiętaj karma wraca
    A spadek na kursie przy tej ilosci akcji ex prezesie i twoim pitolenu jest to co jest sami sobie to robicie
    kpolityczny napisz gdzie to odbicie na 1.4 bo zapakowales za 50 k jak pisales a odbicia nie ma i juz jestes w plecy

2 chyba lepiej ze btc spada bo img dopiero zaczyna skup wiec lepiej kupowqc po nizszej cenie
    Xox i to jest pierwszy sensowny komentarz jaki dostałem na forum tej spółki
    Ja nie patrzę tylko na czarne - zobacz na sentyment na rynku - zakładam po wartosci Twojego wpisu iż orientujesz się w temacie

Tak Buffet i inni tez się mylili - często - ale jakimś cudem stali się troszkę wyznacznikami tego co może stać się na rynku - i liczba ich trafien przewyższa wielokrotnie liczbę ich wpadek

Co do wpisu Jko - tak jestem na minusie - nie przeraża mnie to - teraz mam zainwestowany tylko kapitał jaki wcześniej wypracowałem na kółeczkach tutaj więc mogę spać spokojnie. Na odbicie czekam i zapewne się doczekam
    Jednak sytuacja na spółce teraz (nawet ja nie zakłądałem groszówek) wskazuje mi iż to jest ostatnie kółeczko bo potem wraz ze spadkiem ceny btc i braku info o pierwszej transzy obligacji z 500mln puli kurs będzie sukcesywnie się osuwał i wtedy gra nawet na kółeczka stanie się tutaj bardzo ryzykowna
[x]
IMMGAMES -9,37% 0,66 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.