Dociera do Was wreszcie iż tutaj nie było sensu long term inwestować ?? - tylko robić kółeczka Ja mocno trzymam kciuki za jeszcze jedną podbitkę zanim jakiś trup wypadnie z szafy
Tak abym mógł upłynnić 50k akcji - średnia 1.07 więc nie ma dramatu ale liczę na 1.3-1.4 Do boju naiwna ulico - podbijaj kurs :D
A panie naiwniak powiedz czy coś co pisałem się nie sprawdziło ?? Otóż tak - ty stoisz i patrzysz się a ja zarabiam na kółeczkach - raz 10k, raz 15k Teraz wszedłem tak naprawdę tylko za zyski z poprzednich kółeczek więc nawet jak np. gpw zawiesiłoby notowania to nie płakałbym
A spadek piękny z ostatnich 1.5-1.6 do 1.01 buahahahah
Dlatego ulico - kupujcie teraz i jak tylko przebijemy 1.25-1.3 sprzedawajcie zarabiając zapewne na ostatnim kółeczku na tym gniocie :D
Tak tak - próbujcie dalej zmienić temat hahaha
Zaklinanie rzeczywistości nic nie da
Od tego minusik na koncie nie zniknie :)
A ja wywalając na podbitce będę o was ciepło myślał naiwna ulica ty moja :D
Jak będzie posiadał z dodruku setki milionów, to nie ma co się dziwić że wyczyści do zera. Tyle tylko że nie tylko on czyści swoje konto, są i inni którzy przy okazji pozbywają się akcji z b. dużą stratą.
Dawid Sukacz oposzcza pokład, ponieważ nie wszedł na nowe akcje. Ktoś objął emisje, mimo wszystko nie za orzeszki za 2 PLN/akcja. Wpłacił pieniądze. Jeszcze nie zarobił. Zobaczmy co się stanie. Mnie to osobiście kręci i dobieram w kwocie, która mnie nie zabije…a jak odbije to wzmocni ;-) miłego wieczoru.
PS:Cała ”jazda” m byc na inwestycji, której fundowanie chyb jednak p. Sukcesu nie załatwił. Zobaczymy. Wyjdzie w praniu.
Znowu trzeba was prowadzić za rączkę
Tak akcje kupione po 2 PLN za sztukę
4 mln
Ale od razu Imm musiało ‚oddać’ 2 mln
Więc wychodzi 1 PLN za akcję
Teraz widzicie jak Was robią - jak nie to znaczy że jesteście ślepi
Pokaż gdzie to widzisz czyli oddać? Co znaczy oddać i za ile?
“Zarząd Spółki informuje, że Emitent zawarł w dniu dzisiejszym umowę objęcia akcji, na podstawie której Hanover Square Investments 1 objął 2.000.000 sztuk akcji serii D1 Emitenta, w cenie 2 zł za akcję. Wpłata za akcje zostanie dokonana gotówką na rachunek bankowy Emitenta, w terminie 3 dni od zawarcia umowy.”
Nie będę za Was myślał i analizował umów - widzicie ich treść - wystarczy włączyć myślenie Obecny kurs - już poniżej 1 pln dzisiaj pokazuje iż mam rację Dodatkowo bitcoin po wczorajszych decyzjach FED znowu się osuwa
Zobaczcie ile straciło na wartości MicroStrategy w tym roku i zobaczycie iż bycie 'skarbcem bitcoinowym' to nie jest taki złoty interes Plus guru narracji iż bitcoin jest super Robert Toru Kiyosaki sam ostatnie wyzbywa sie btc
Dodatkowo - czy cokolwiek z tych niby 500mln ruszyło ?? NIE Ile zarobili na emisji akcji - weźmy te wasze 4 mln (......) - ile za to kupili 4 btc ?? Co z resztą kasy, na co czekają ?? Śmiech na sali
Ty patrzysz pod punktem kółeczka spólka ustawila sie na plan długoterminowy
Btc potrzebowalo korekty popatrz na wykresy i wzkaźniki
Tak jak złoto bedzie pod korekte Kiyosaki
Biedny ojciec
Bogaty ojciec
To nie jest wyznacznik
Buffet też sie mylił
A ty ubierasz to tylko w czarne kolory a ludziska to łykaja bo sie boją i wyskakuja ze stratą większa lub mniejszą a ty sie cieszysz bo jak to ty nazywasz ulica jest dawcą
Tylko pamiętaj karma wraca
A spadek na kursie przy tej ilosci akcji ex prezesie i twoim pitolenu jest to co jest sami sobie to robicie
Xox i to jest pierwszy sensowny komentarz jaki dostałem na forum tej spółki Ja nie patrzę tylko na czarne - zobacz na sentyment na rynku - zakładam po wartosci Twojego wpisu iż orientujesz się w temacie
Tak Buffet i inni tez się mylili - często - ale jakimś cudem stali się troszkę wyznacznikami tego co może stać się na rynku - i liczba ich trafien przewyższa wielokrotnie liczbę ich wpadek
Co do wpisu Jko - tak jestem na minusie - nie przeraża mnie to - teraz mam zainwestowany tylko kapitał jaki wcześniej wypracowałem na kółeczkach tutaj więc mogę spać spokojnie. Na odbicie czekam i zapewne się doczekam Jednak sytuacja na spółce teraz (nawet ja nie zakłądałem groszówek) wskazuje mi iż to jest ostatnie kółeczko bo potem wraz ze spadkiem ceny btc i braku info o pierwszej transzy obligacji z 500mln puli kurs będzie sukcesywnie się osuwał i wtedy gra nawet na kółeczka stanie się tutaj bardzo ryzykowna