że spółki bankrutujące czy na skraju bankructwa rosną raz lepiej raz słabiej, a tu obsuwa od dłuższego czasu pomimo takich planów, które coraz bliższe są realizacji. Dziwne to wszystko, pozostaje poczekać do 2 kwartału 2026, a jak nawet produkcja dronow nic nie zmieni to jednak trzeba będzie się pożegnać ze spółką.
jak brak powodów - zakład produkcyjny w UE to rownia pochyła przecież; jaki Safe - przecież tu się to nie uda...leci na 4zeta, nawet jak uda sie ten Safe to może wyjde na zero...za 2 lata; do tego czasu kilklanascie tysi w plecy...no ale głupich nie sieją
Tez mi się strata powiększyła, zła jestem, że trzeba będzie czekać pewnie kilka miesiecy. Zakład produkcyjny bedzie teraz elementy do dronow produkował. Wojsko to będzie kupowało, zbyt zapewniony. W tej chwili testują też amunicję, jeżeli to etap testów to za chwile chyba sprzedaz się rozpocznie. Też jestem zdziwiona obrotem sprawy tutaj gdzie indziej bylyby już ogromne wzrosty po takich informacjach.
Wszedłem specjalnie żeby sprawdzić czy Jadzia już narzeka. Jakiś czas temu chciałem sprzedać kilka sztuk borka i przez przypadek sprzedałem wszystko ze stratą 2700 zł (mała pozycja to była) i z perspektywy czasu to był najlepszy błąd jaki popełniłem, bo dziś byłbym w plecy 3x więcej. Z dala od tej spółki. W 2007 roku dla zabawy wszedłem w boryszew i tak samo jak dziś ta spólka smierdzi na kilometr. Amen.
No właśnie, taki Bumech, który faktycznie bankrutue, rośnie. A tu nie ma mowy o żadnym bankructwie, są ciekawe perspektywy, a kurs leci. Dziwne to wszystko, trzeba przyznać. Kto to sprzedaje po takiej cenie? Dużo ludzi weszło przy wyższym kursie, wszyscy postanowili sprzedac to ze stratą? Widać po wykresie kursów, jakie były, że wybicie powyżej 7 zł jest dosyć często. Trudno to zrozumieć co tu w tej chwili się dzieje. Chyba, że celowe zbijajie kursu żeby jak najtaniej potem to skupić.
1. dzisiaj Bumech rośnie, póki co
2. W kopalniSilesia zwalniają wszystkich, kopalnia nie będzie prowadzila wydobycia, czyli zakonczy swoją dzielalność. Bez kopalni Bumech nie zarabia , co musi się bankructwem zakończyć
Byś panikę siał i mógł kupić tanio. Firma ma stabilny co roczny zysk i się dzieli, więc co więcej potrzeba. A fakt jest taki że perspektywy ma duże, Nie takie skoki kursu tu były, ale to głównie przez takich troli jak ty
Tak, grunt to nie panikować i nie pozbywać się akcji na takim dołku. Tutaj są niestety spore wahania kursu, ale w pewnym momenciec to wystrzeli i nie zdążycie odkupić akcji. Tutaj za chwilę rusza zbrojeniowka i nie są to bajki z mchu i paproci jak na Bumechu tylko bardzo konkretna działalność.