• Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    miejcie to na uwadze, sytuacja jest 60/40 na dalsze wzrosty ale ... to nie musi być prawda, wystarczy że WIG20 poleci w dół bo powoli staje się drogi i poleci tez cała reszta w tym GEA.
    Jesteśmy któryś raz na tym samym wsparciu, nie atakujemy kolejnych oporów
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~Prądozaur [84.39.166.*]
    BOLO chcesz kupić taniej jak dawniej i to chwalebne z Twojego punktu widzenia ale rzeczywistość jest inna na kursie GRENEVIA... Tu nie ma wsparcia i oporów i czegokolwiek, bo utajony grubas zniszczył wszystko to słupkom i w ogółe po prostu skupując ponad 3 PLN wszystko niekiedy dochodząc aż do 3,3 PLN i tyle w temacie szerokiego rynku czy wąskiego rozumu tomkosłupków... Pozdrawiam spokojnie z Allianz na rozstrzygnięcie czekających :)
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~BOLO [81.30.136.*]
    Tak chcę kupić taniej, i na to liczę, usatysfakcjonowała by mnie cena w przedziale 2,6 - 2,75
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~Dzi [79.186.147.*]
    W porządku, ale przestań śmiecić, gdyż to jest już nudne...
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: dep117 [91.94.111.*]
    nie mogeb nic napisac ciekawe
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~Prądozaur [84.39.166.*]
    To przecież wiem BOLO że jak miesiącami napływa Ci kapitał ze sprzedaży innych spółek czy skądkolwiek to chciałbyś w dzisiejszej sytuacji dokupić taniej i to zrozumiałe, ale faktem jest utajony grubas i niezależnie od jego intencji trwale ustabilizował kurs sporo ponad 3 PLN dlatego rozumniej będzie jak wyszukasz inny cel na kupowanie po skrajnie zaniżonej cenie, bo moim zdaniem od zawsze wystarczy każdemu z Allianz po prostu czekać na rozstrzygnięcie z prawdziwym wezwaniem albo corocznymi dywidendami i normalizacją kursu... Za dużo dobrego BOLO skrobałeś w długich miesiącach słusznej walki z tomkosłupkami tu, żebyś teraz jak to wszyscy Cię ostrzegają miał stać się tomkogollumem ciągle wzywającym Skarbu w postaci skrajnie zaniżonego przez tomkosłupki kursu... Znasz się na AT to w kluczowych momentach nam tu podsuwaj co ciekawsze rozważania ale nie ma szans, żeby z wykresów i świec wychodziło cokolwiek mającego z rzeczywistością wspólnego, gdy jak wspomniałem utajony grubas trwale wywrócił słupkom stolik i je po prostu zadusza rosnąc w siłę jako wsparcie sojuszu funduszy pod przywództwem Allianz... Pozdrawiam rozumnie cierpliwych i ostrożnie chciwych :)
  • Re: Cały czas bronimy wsparcia na 3,0 Autor: ~donkichot [185.29.15.*]
    Kojarzy ktoś ten tekst: "Ale to nie do mnie tak, do mnie nie."?
    Działania fundów tutaj jak dla mnie wyglądają podobnie tzn. "To nie do nas tak, do nas nie." czyli dym.. sobie drobnych ale nie nas.
    Biorąc pod uwagę sytuacje spółki i perspektywy trudno się dziwić ich wku...
    Pozwy do sądu mają za zadanie pokazać, że są gotowi na długą zabawę aby wyjść na swoje.
[x]
GRENEVIA -1,25% 3,15 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.