• Do ludzi z Whatsapp Kostki / bishopa Autor: ~Kostka_bishop [31.183.139.*]
    Jak tam wasza "inwestycja"? Było dobrze a teraz pod kreską? Kiedy zrozumiecie ze grupa jest tylko po to aby to on miał komu sprzedac swoje akcje? Scenariusz jest zawsze taki sam, nie ma na grupie ludzi którzy marudza bo sa wyrzucani a na ich miejsce przychodza nowi. Niech ktoś wrzyci link do tej wiadomosci na Whatsapp  to sie szybko przekona ;)

MNS to była taka perełka ale już nie jest bo zły NC nie da zarobić? ;) A prawda jest taka że opchnął wam akcje i spólka wyleciała z kregu zainteresowań, tyle ...
  • Re: Do ludzi z Whatsapp Kostki / bishopa Autor: ~magna06 [94.75.85.*]
    Taka jest prawda niestety ;) Bardzo jestem ciekaw czy trzyma akcje bo może zostawił sobie dwie i dalej może pisac "mam akcje, czekam na wyniki" :)

Pamietam że na Magna Polonia tez była podobna akcja, gdy pojawiły sie spadki ludzie pytali czy też z nimi dokupuje ;) On uspokajał że nie ale to dlatego że już prawie ma ilość którą chciał mieć i jak mają ciągle pytać to niech sie usuną z grupy ;) Po czasie okazało się że prawdę napisał tylko że on im te akcje sprzedawał a ilość którą chce mieć docelowo to był brak akcji i posiadanie gotówki :D Grupy oczywiscie już nie ma :)
    nie ukrywam że sledzę jego "inwestycje" bo czasami dadzą zarobić, np mennice sprzedawałem po 7x jak pisał o wielkich perspektywach / skupach / wzrostach złota / wspaniałych wynikach itd ;) a teraz mam gotówke na odkupienie prawie 30% taniej niż sprzedawałem
  • Re: Do ludzi z Whatsapp Kostki / bishopa Autor: antyfanolka [83.27.21.*]
    Najlepsze jest to, że koleś ukrywa się za podwójnymi drzwiami.
    Bo bishop tak naprawdę nie ma na imię krzysztof tylko aleksander.
    Ci co dużo stracili wiedzą, że jego porady należy traktować jako antywskaźnik :-) 
    czasem z tym co sie publicznie dzieli trafi, tylko trzeba miec własny rozum i sprzedawać jak jest dobry zysk, nie wierzyć w jego bajeczki o jeszcze wiekszych perspektywach i że wg jego wyliczeń spółka jest jeszce baaaaardzo niedoszacowana ;) Bo potem okazuje sie że on akcji już nie ma, gdzieś mu znikneły w miedzyczasie ;) Nie byłbym wcale zdziwiony gdyby okazało się że to on w ostatnim czasie wywalał akcje od 80 zł do 50 zł...
  • Re: Do ludzi z Whatsapp Kostki / bishopa Autor: ~pytanie [94.75.85.*]
    Jak tam ekipa? Zarobieni?

Szef trzyma dalej? Czy nie udziela teraz infromacji o tym co i ile ma w portfelu? :) Tylko uważnie analizujcie jego wypowiedzi bo jak napiszę że Mennice ma dalej a ma jedną akcje to nie kłamie ;)
[x]
MENNICASK -2,33% 58,60 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.