• Dobry wieczór Autor: hommoh [31.61.246.*]
    Czemu się tak żalicie?
    Rozumiem że boli was wycena ale bez przesady. Znam i inne przekłady bezsensownej wyceny.
    Kupiłem czekam , nie zrzędzę
  • Re: Dobry wieczór Autor: ~wwz [31.0.85.*]
    Wygląda na to że jest coraz lepiej, do tej pory spółka była drenowania po przez koszty obce. Wiele do życzenia ma też komunikacja z akcjonariuszami oraz brak jasnej i klarownej polityki dywidędowej.
  • Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~jj [31.61.246.*]
    Otrzymanie istotnego zamówienia
    ESPI: Raport bieżący 16 / 2025 11.12.2025 09:03:02

Zarząd Spółki Sevenet S.A._Emitent_, z siedzibą w Gdańsku, przekazuje do publicznej wiadomości, że powziął informację o otrzymaniu zamówienia w ramach realizacji umowy ramowej na sukcesywne dostawy urządzeń sieciowych i licencji oprogramowania Cisco z klientem z sektora energetycznego. Wartość zamówienia przekroczyła: 8,5 mln PLN netto. Powodem podania informacji do wiadomości publicznej, jest fakt, iż w ocenie Zarządu zamówienie będzie miało istotny wpływ na przychody finansowe Emitenta.
  • Re: Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~jj [31.61.246.*]
    Ładnie ktoś pilnuje kursu, żeby nie urosło:) "Nagle" pojawiły się pakiety na S, może po to, aby ten ktoś zebrał towar pod dywidendę, do przyszłego wtorku ma czas na takie "wygibasy".
  • Re: Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~Pawel [37.109.152.*]
    Ktoś próbuje po prostu wyjść z tej spółki i przy każdym lepszym info ma możliwość odsprzedania większej ilości akcji.
  • Re: Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~Sev7 [147.161.248.*]
    po co wychodzi po 2,6zl jak może po 6,2zł?
  • Re: Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~Pawel [37.109.152.*]
    Kilka lat temu była mała emisja akcji celem przydziału ich pracownikom.
    Być może część z nich próbuje sprzedać.
    Jak ktoś dostaje akcje za darmo to zbytnio go nie obchodzi czekanie na wyższą cenę.
  • Re: Zamówienie na ponad 8,5 mln PLN netto Autor: ~adam56 [194.15.120.*]
    Szukałem spółki z perspektywami i przyglądałem się tej spółce od kilku miesięcy, liczyłem na zakup po 2,0 ale nie wyszło więc zacząłem zakupy od 2,55, liczę także na dokupienie sporego pakietu jeszcze przed świętami . Pojawiają się nowe kontrakty więc nadchodzący rok powinien zaowocować stabilnym wzrostem kursu już od stycznia.
  • Re: Dobry wieczór Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    2026 lepszy dla sevenet 3 pln w zasiegu
  • Re: Dobry wieczór Autor: ~Radek [185.231.16.*]
    Patrząc co się dzieje na Passus to chyba 8-10zl za akcję a nie 3…
    Tam rajd robi wrażenie, a trzeba pamiętać że Sevenet ma wyższe przychody. Jeśli poprawi marżę to nie zdziwi mnie absolutnie rajd do 10zl.
    Łapy pod dupę!
  • Re: Dobry wieczór Autor: ~NotoCiagniem [89.64.29.*]
    Śladem Pasusa, codziennie 25% i do przodu :) przez chwilę zniknęły zlecenia sprzedaży i 30.12 było 3,7pln ale to chyba pokończyły się zlecenia ustawione na zeszły rok. Teraz cierpliwość. Zobaczymy jak Q2 zamknięty i potem co nowego się pojawi i jak generalnie szeroki rynek będzie wyglądał.
  • Re: Dobry wieczór Autor: ~Kubek [217.121.12.*]
    No marże przydałby sie lepsze
[x]
SEVENET -4,88% 11,70 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.