• Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~ramzes [89.151.19.*]
    Kiedy ten rajd Inwestorku? Po szacunkach - nie, po wynikach - nie, po dacie premiery - nie. Może na wielkanoc?
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Znawca [37.30.34.*]
    Chyba przespałeś dyziu ostatnie lata? Rajdy Mikołaja były kiedyś na GPW? Teraz więcej spółek rezygnuje i wychodzi z giełdy, widać zes Świeżak na giełdzie...
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~ramzes [89.151.19.*]
    Świeżak to może nie. Sugeruję się tylko wypocinamii niejakiego Inwestorka, który co chwilę znajduje nowy termin rajdu. Ty jako jego klakier czytasz jego wypociny więc powinieneś wiedzieć.
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Znawca [37.30.34.*]
    Sugeruj się własnym myśleniem a nie forami na bankierze...taka moja rada, już dawno na forach nie ma merytoryki tylko bełkot przypadkowych dzieciaków, którzy inwestuje kilka tysięcy w akcje...
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~ramzes [89.151.19.*]
    Ale takich rzeczy nie musisz mi mówić. Po prostu czekam jak Inwestorek trafi za 30 razem i wtedy powie "pisałem przecież "
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~zgrywus [217.96.130.*]
    Dnia 2025-12-08 o godz. 10:31 ~ramzes napisał(a):
    > Kiedy ten rajd Inwestorku? Po szacunkach - nie, po wynikach - nie, po dacie premiery - nie. Może na wielkanoc?

wielkanoc niee.... ale koniec maja 2026 r jest możliwe :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Kruk [15.220.65.*]
    Taki rajd że mam już -36% na pozycji
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Bałamut [176.115.7.*]
    jest ryzyko, jest zabawa. nie zawsze sie zarabia
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Investor [146.70.230.*]
    Dnia 2025-12-08 o godz. 10:31 ~ramzes napisał(a):
    > Kiedy ten rajd Inwestorku? Po szacunkach - nie, po wynikach - nie, po dacie premiery - nie. Może na wielkanoc?

faraonku a czemu ty dajesz glos tylko wtedy jak kurs leci w dół. morde zamykales zawsze jak byles wywolywany do tablicy przy wzroscie, wiec milcz!
    Dnia 2025-12-09 o godz. 11:12 ~Investor napisał(a):
    > Dnia 2025-12-08 o godz. 10:31 ~ramzes napisał(a):
    > > Kiedy ten rajd Inwestorku? Po szacunkach - nie, po wynikach - nie, po dacie premiery - nie. Może na wielkanoc?
    >
    > faraonku a czemu ty dajesz glos tylko wtedy jak kurs leci w dół. morde zamykales zawsze jak byles wywolywany do tablicy przy wzroscie, wiec milcz!

no i się doczekałem 0,6 z przodu :)))))))))))))))))))))))) teraz poczem na 0,4 z przodu :))))))))))))))))))))))))))))))))))) tak to się robi pismaki
  • Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Predator [78.30.70.*]
    Co oni potrafia napisać , po za 1 zeta juz wkrótce , a teraz 3 zeta
  • Re: Ale rajd św. Mikołaja Autor: ~Zigi [31.0.66.*]
    Piszecie farmazony napiszcie ile sztuk gry było sprzedane konkret
    Dnia 2025-12-10 o godz. 14:58 ~Zigi napisał(a):
    > Piszecie farmazony napiszcie ile sztuk gry było sprzedane konkret

a kto to niby ma ci napisać ? przecież to dzieci piszący na forum :))))))))))))))))))))))))))))))))
[x]
3RGAMES -2,25% 0,69 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.