• Czy jest na sali lekarz? Autor: ~milinwestor [46.112.216.*]
    …który mógłby oceniać wyniki tych badań?
  • Re: Czy jest na sali lekarz? Autor: ~Futurator [194.230.160.*]
    Hmm.Zaczne od konca..nielekarskiego.Wsrod zadajacych pytania bylo zaskakujaco duzo nazwijmy to decydentow: Ipopema( uwazam , ze to oni maja duzy udzial w zwalanu kursu i kreceniu kolek.wg.zasady zwalic i odkupic za minimum.Mega cyniczna zgraja),byla kobietka , ktora jako jedyna w pl zajmuje sie rekomedacjami dla biotech..zmienila nidawno firme.Teraz jest w mBsnku.Zadawala duzo szczególowych pytan.Byla przygotowana..byl puls biznesu, no i tam paru innych.Przewiezlikowski na koncu powiedzial,ze chcieli te "konferncje" swiadomie zrobic przed otwarciem rynkow w poniedzialek.Na chlopski rozum powinno to oznaczac ,ze maja pozytywne newsy.Tyle ,ze dzis dojdzie jeszcze jeden news od Prof.z D,który prowadzi autorsie badania dla mniej cieżkoważacych przypadkow.Prof. z Hiszpanii mòwił ,ze ponieważ ( tylko nie wiem czy dobrze zrozumiałem ,czy globalnie czy co do jakiego projektu) dawka 150 mg + Veneto daje lepsze rezultaty niz wyzsze ( choc z kolei co do tych wyzszych uplynelo za malo czasu by miec porównywalnosc)i on by zalecal kocenrtowanie sie na 150 mg, Prof. z USA wydawał sie potwierdzic ale tak szybko nawijal,ze moze zle zrozumialem.Nasz Szwajcar mowil ,ze realna szansa na dopuszczenie przez FED do jednej indykacji bylaby w 2028..Reszta w zaleznosci od dalszych wynikow.Zasadniczo Roma..(Ryvu 120) wzmacnia czy przywraca lecznicze działanie Veneto tam gdzie bez Romy Veneto trafialo na sciane.Wg.mnie zmniejszenie Splen jest spektakularne.Ciekawe czy do otwarcia gpw pojawia sie jakies recenzje z konfy..od tej kobitki i pulsu biznesu. Nie brac mojego wpisu na powaznie.Moze zrozumialem eszystko na opak.Znaczy wg. mnie ,zadnej negatywnej wiadomosci nie bylo.Wlascie przekaz jedt jeden : jest pozytywna odpowiedz i dzialanie.Warto kontynuowac,sa realne szanse na dopuszczczenie.Ah..interesuja ich tylko Big Farma jezeli chodzi o partnering.
  • Euforia może się zacząć po artykule w Pulsie Biznesu. Autor: ~Sami [79.191.169.*]
    do obserwacji.
  • Re: Euforia może się zacząć po artykule w Pulsie Biznesu. Autor: ~Sami [79.191.169.*]
    https://www.pb.pl/ryvu-ma-swieze-wyniki-badan-na-horyzoncie-duza-umowa-1253260
[x]
RYVU -0,66% 22,65 2026-05-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.