• Worldbox Autor: ~Drab [31.60.80.*]
    Właśnie wszedłem do sklepu worldbox i uważam, że nareszcie ccc ma format, który ma ubrania i buty i wygląda to konkurencyjnie do reszty tych Sinsay itd pod względem potencjału. Fajne marki, świetnie wygląda układ, nowocześnie i fajnie cenowo. To mi zrobiło święta już, więcej nie potrzebuję.
  • Re: Worldbox Autor: ~Drab [31.60.80.*]
    A i Eobuwie nareszcie wygląda tak jak powinno, jak sklep z produktami:D robię zakupy w poniedziałek chyba jeszcze delikatne, akcje się ma rozumieć
  • Re: Worldbox Autor: ~CCC100 [217.96.139.*]
    Ja dziś odwiedziłem Focus Mall Piotrków. CCC i HP ogromną liczbą klientów - dzieje się. W E-obuwie zdecydowanie mniej, ale i tak się działo, bo przed remodelingiem (wcześniej nie było prezentacji obuwia - teraz są regały z butami) było dużo gorzej. Lubię takie wycieczki, utwierdzają mnie w przekonaniu, że firma jest mocna. Podejrzewam, że w dużych miastach sytuacja jeszcze lepsza. Worldboxa tu brak.
  • Re: Worldbox Autor: ~CCC100 [217.96.139.*]
    W Worldbox był ruch? Ja w środę byłem w Częstochowie (słaba lokalizacja!) i w Radomsku i wiało pustką niestety.
  • Re: Worldbox Autor: ~Yhy [109.199.76.*]
    Ale ciepło dzisiaj yhy
  • Re: Worldbox Autor: ~Kamil [46.205.198.*]
    No tak - jak na zimę, to ciepło. Ale czy to oznacza, że ludzie chodzą ubrani w krótkich spodniach? Raczej nie...
  • Re: Worldbox Autor: ~Drab [31.60.82.*]
    Jeszcze nie było jakiegoś specjalnego ruchu w worldbox ale to dopiero początki i w sumie było porównywalnie do całej reszty sklepów w tej galerii
  • Re: Worldbox Autor: ~BlockBuster [31.10.139.*]
    Gdzie dokładnie ?
  • Re: Worldbox Autor: ~Drab [31.60.82.*]
    Zielona Góra, przejazdem akurat byłem
  • Re: Worldbox Autor: ~Mat [194.233.101.*]
    Te worldboxy generalnie mają całkiem dobre opinie na Google, znacznie powyżej CCC czy HP
[x]
MODIVO -1,38% 91,60 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.