Ok, wiemy już że RVU120 jest aktywny biologicznie w MDS i Mielofibrozie, a w AML (combo) jest bezpieczny przy wyższych dawkach. Teraz trwa sesja plakatowa, najważniejsze czego potrzebujemy to słupek z ilością pacjentów z redukcją śledziony, czy jest większy niż w poprzedniej fazie?
Każdy wynik wyszedł bardziej pozytywn, obecna sytuacja polega na złapanie granta i podpisania parteringu .Lub podpisania umowy na komercjalizacje. Jeżeli zdobędą partnera to i tak się nie dowiemy jakie są pełne wyniki bo będą tajne, i ujawnią tylko tyle ile muszą ujawnić do espi. Reszta bedzie tajna bo będzie do tego obejmowała umowa.
Loteria. Trzeba mieć nadzieję, że wyniki zgodnie z planem to powinno wystarczyć, bo nie było jakiegoś mocnego wzrostu kursu przed tym wydarzeniem. Kurs tylko lekko odreagował ostatnie spadki. Fajnie by było, gdyby kontynuowali ruch w górę.
Widzę że koledzy już na nogach . Tak jak myślałem z Waszych wpisów , tu największym impulsem będzie podpisanie umowy - jest to dość zrozumiałe no i grant który przedłuża finansowanie . Nie wspomnę o ruchu spekulacyjnym który był do piątku a może trwać jeszcze jakiś czas w każdym kierunku . Uważam że może to być mała pozycja portfela . Bezpieczniej czekać na impulsy z większym kapitałem .
Obie teorie są dobre. Kwestia wyboru . Kiedyś lubiłem dołki i nie wsiadałem jak mi uciekła cena . Teraz uważam że kupowanie w trendzie wzrostowym jest tak samo dobre choć zyski mniejsze ale głowa spokojniejsza .
Dlatego kupiłem i w piątek sprzedałem . Wiesz że w poniedziałek może być + 15 lub - 15 a we wtorek jazda w innym kierunku . Ale jest teraz papier w trendzie wzrostowym ale spekulacyjnym . Może nie spekulacyjnym ale życzeniowym -lepsze określenie .