• O umowie z Sbarter Autor: dorotka200k [5.253.206.*]
    Sporo dodatkowych informacji, jak ten deal będzie w praktyce wyglądać:

https://www.gamespress.com/en-GB/Vivid-Games-becomes-Sbarters-first-studio-partner-for-launch
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~Ale-dramat [95.214.216.*]
    Buaha zenujaca dorotka dalej nabija posty plusikami i tak od 10 lat, że ci sie chce
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~Ojoj [37.47.125.*]
    Dorotka dawaj minusy .. buhahaah
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~Lekarz [46.112.103.*]
    Zapraszam
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: dorotka200k [146.70.232.*]
    Piękne są te forumowe teorie spiskowe :D

Ciekawostka - jak się wejdzie przez link z Kanady czy Filipin, to można też w naszym pięknym kraju zainstalować sobie RB3 (przynajmniej na Androidzie), właśnie zasysam! :D
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Tylko wytrzyj brode po tym zasysaniu
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: dorotka200k [5.253.206.*]
    Pograłam trochę, w realu zdecydowanie lepiej ta gierka wygląda niż na tym ostatnim filmiku. Bardzo przyjemna walka, może tylko szatnia trochę zbyt skomplikowana, ale ja nie jestem targetem. W ciągu 10 sekund znalazło mi kogoś do multiplayera, może szybciej. Tutorial też zrobiony jak należy, krótki i do rzeczy.

W każdym razie w Sensorze RB3 zaczyna też się pojawiać na wykresach dla Kanady i Meksyku, wcześniej były tylko Filipiny.
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~tom [37.31.128.*]
    @dorotka200k - mam dwa szybkie pytania do Ciebie:
    1.Czy w wersji RB3, którą ściągnęłaś działał sklep - można sobie kupić jakieś ekstra rękawice, skille, boxy albo karty?
    2.Czy dobrze pamiętam, że był taki temat w jednym z wywiadów z Prezesem, iż najpierw sklep ma działać standardowo, a później VVD planuje podpiąć pod grę jakby swój sklep, aby można było kupować rzeczy bezpośrednio u nich, a nie przez Google (czyli z większą kasą dla Spółki)?
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~Franio [143.244.51.*]
    Ja znam Filipińczyka w swoim mieście i spytałem go żeby poprosił kogoś ze swoich znajomych w Filipinach o przetestowanie gierki i on się zgodził. Za kilka dni będzie raport :) sam bym pograł ale gierka się nie wyświetla w Play store. To trochę słabe że inwestor nie ma możliwości przetestowania gierki.
    Cześć Tom, w sprawie sklepu niestety się nie wypowiem, bo się za nim nawet nie rozglądałam - interesowała mnie bitka i jakość multiplayera (a to wygląda dobrze, jak widać z ocen). Tę całą szatnię omijałam, bo dla mnie to jest zbyt skomplikowane - nie jestem targetem.

Ale wbrew temu, co niektórzy tutaj piszą, grę można sobie ściągnąć w Polsce, korzystając chociażby z filipińskiego linka, więc możesz sam sprawdzić:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.realboxing3&gl=PH

Tematu sklepu omijającego prowizje Google Play nie kojarzę - może sobie przypomnisz, w którym z wywiadów to było?
  • Re: O umowie z Sbarter Autor: ~tom [37.31.128.*]
    @dorotka200k - Dziękuję za odpowiedź. Wydaje mi się, że temat tych bezpośrednich zakupów był poruszany w jednym z dwóch ostatnich wywiadów. Trzeba by je jednak ponownie odsłuchać, bo te zapisy na stronie nie przedstawiają treści 1:1. Są zwykle skrócone, a sama treść jest czasami lekko wyedytowana. Życzę Wesołych Świąt Tobie oraz wszystkim akcjonariuszom.
    Dzięki, wzajemnie!
[x]
VIVID -2,28% 0,64 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.