Na darmo twój trud. Zaraz przyleci, znowu jakiś troll wielonikowiec i napisze, że "mu się wydaje" ale nikogo nie było na otwarciu, albo towar słaby i pozagatunkwy czy jakieś resztki..
A prawda taka, że otwarcie z masą ludzi było o 12.00 a kolejka dzieciaków przed sklepem po 16.00 nawet stała. Sklepu ładniejszego, to wedlug mnie w całej Bonarce nie ma i nie było do tej pory...
Dziś rano zajechałem tam z dzieciakami swoimi, a kolejka nadal stoi. Mam nadzieję, że to jeszcze nie wczorajsza, bo ponoć ludzie przed wczorajszym otwarciem tego sklepu, to całą noc stali. Wystane w kolejce i zakupy zrobione. Ja, zostawiłem tam małą fortunkę, ale jestem tylko przykładem, że rodzice zrobią niemal wszystko dla uśmiechu własnego dziecka. Mam nadzieję, że Ekipa zarobi na tym projekcie dobrą kasę i odbije się to na kursie akcji, których na razie mały pakiet kupiłem, choć nie ukrywam, że po tym co zobaczyłem, mam motywację na dobieranie następnych akcji.
ogolnie sklep ladnie wyglada to trzeba przyznac ...wpompowali tam oczywiscie za duzo kasy pewnie przerost formy...Na jednym zdjeciu widac sciane kubkow... zatowarowani kubkami ...wiec lepiej zrobic z tego scianke..to co to by bylo na tyle informacji rewelacji?
ty, też tu nie siedzisz dzień i noc, nie mając w tym biznesu....
Przecież już ustaliliśmy, że tu, ty jesteś specjalistą, głównie od "wydaje mi się" i od krytykowania wszystkiego i wszystkich....
Nic ci do tego, jak wydaję swoją kasę...
A jak widać " nie wiele" to ty masz ro zu mu, bo do powiedzenia nie na temat i bez sensu, to jednak najwięcej....