• Pre-pack ala Smerf Autor: ~Brat_nadzorcy [79.187.80.*]
    Kolnex to tylko wierzyciel, a inwestor to „szlachetny wehikuł” o nazwie Awakem z Luksemburga. Obaj się bardzo dobrze znają i są powiązani finansowo i biznesowo. Błaszczuki tam siedzą. Czyli spece od przejmowania zdołowanych celowo film. To wszystko to szwindel przez duże Sz. Mam nadzieje ze Pan Małecki wyrwie nas ze szponów maf!!
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Ziom [185.174.133.*]
    Petycja to krzyk rozpaczy czyli upadłość i grosze jeśli w ogóle. Gdyby był poważny inwestor od 5ciu lat jak twierdzi prezes w statucie pam - (minimum nominał) to nie przyglądał by się jak znika majątek i spółka i koncesje a działał? Po 5ciu latach może nic nie być ani śladu po majątku.
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Brat_nadzorcy [79.187.80.*]
    Nie płacz. Inwestor jest. Czekaj cierpliwie. Mam nadzieje ze petycje podpisałeś
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Realista [31.0.49.*]
    Skoro jest inwestor, to po co ta petycja? Coś tu nie gra. Co robi prezes? Manipuluje?

• Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Smerf [159.203.28.*]
    Dnia 2025-12-06 o godz. 14:28 ~Realista napisał(a):
    > Skoro jest inwestor, to po co ta petycja? Coś tu nie gra. Co robi prezes? Manipuluje?
    >

-----------------------
    Dokładnie, manipuluje. Tworząc wielonikową dyskusję zapomniał zmienić nicka+IP i nagle tak wyszło, że sam sobie zaprzeczył :-)

• Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Ptyś [46.112.101.*]
    Bożu, jak można tak nie kumać.
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Smerf [159.203.16.*]
    Dnia 2025-12-06 o godz. 13:39 ~Brat_nadzorcy napisał(a):
    > To wszystko to szwindel .... Mam nadzieje ze Pan Małecki wyrwie nas ze szponów maf!!

-------------------
    Ja też mam nadzieję, bo siedzi w samym środku tego szwindla - aktualnie jest prezesem Petrolinvest SA. A jako prezes ma władzę, może nas wyrwać ze szponów mafii. Ponieważ wciąż siedzi cicho, na pewno szykuje atak żeby nas ratować.
    Czekamy na 160 zł/akcję
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Mufia [83.21.181.*]
    ?? 14800zl minimum 1400…160se Pan fsać w pige
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Piotr [98.98.200.*]
    Zgadzam. sie. Jakby nie chciał uczestwniczyć w tym szwindlu to zrezygnował by z prezesa.
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Smerf [143.110.209.*]
    Ktoś kto siedzi w szwindlu nie może się tłumaczyć, że nie powiadamił prokuratury, a 150 urządów RP zmyłkową bezużyteczną "petycją" którą gładko łyknął plankton - ale nie władze śledcze. RM jak widzać cicho siedzi, gdy szwindlarze nas kołują i będzie podejrzany, że w szwindlu uczestniczył.
    Zobaczymy czy skołuje nam 160 zł/akcję.
  • Re: Pre-pack ala Smerf Autor: ~Realista [31.0.52.*]
    Skołuje? - To na pewno! Od 5 lat nas kołuje.
[x]
PETROLINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.