Kolnex to tylko wierzyciel, a inwestor to „szlachetny wehikuł” o nazwie Awakem z Luksemburga. Obaj się bardzo dobrze znają i są powiązani finansowo i biznesowo. Błaszczuki tam siedzą. Czyli spece od przejmowania zdołowanych celowo film. To wszystko to szwindel przez duże Sz. Mam nadzieje ze Pan Małecki wyrwie nas ze szponów maf!!
Petycja to krzyk rozpaczy czyli upadłość i grosze jeśli w ogóle. Gdyby był poważny inwestor od 5ciu lat jak twierdzi prezes w statucie pam - (minimum nominał) to nie przyglądał by się jak znika majątek i spółka i koncesje a działał? Po 5ciu latach może nic nie być ani śladu po majątku.
Dnia 2025-12-06 o godz. 13:39 ~Brat_nadzorcy napisał(a): > To wszystko to szwindel .... Mam nadzieje ze Pan Małecki wyrwie nas ze szponów maf!!
------------------- Ja też mam nadzieję, bo siedzi w samym środku tego szwindla - aktualnie jest prezesem Petrolinvest SA. A jako prezes ma władzę, może nas wyrwać ze szponów mafii. Ponieważ wciąż siedzi cicho, na pewno szykuje atak żeby nas ratować. Czekamy na 160 zł/akcję
Ktoś kto siedzi w szwindlu nie może się tłumaczyć, że nie powiadamił prokuratury, a 150 urządów RP zmyłkową bezużyteczną "petycją" którą gładko łyknął plankton - ale nie władze śledcze. RM jak widzać cicho siedzi, gdy szwindlarze nas kołują i będzie podejrzany, że w szwindlu uczestniczył. Zobaczymy czy skołuje nam 160 zł/akcję.