JB nadal w akcji.
Kto nadal wierzy, że tutaj coś będzie poza kombinacjami?
A może sprzedaje akcje w obawie przed zbyt dużym zarobkiem jak kurs wystrzeli? :-D
Powtarzająca się historia, ale to jest jak narkotyk :) wróci. Jednak dla SNN to zdecydowanie na plus, że Galaxy powiększa pakiet a RGR Janusz pomniejsza.
Historia powtarzająca się na każdej spółce :-D
Ubierają wszędzie tak samo. Czekamy na obrót spraw jak na Milisystem.
Na razie każdy z was jest tu zamrożony.
Błagam Cię.... RGR właśnie ubrał spółkę która ma zysku z dwóch lat prawie 100 mln? Zysku netto. Na pewno Galaxy wchodzi tu z naiwności i ubrane przez RGR. Takich RGR to Galaxy zjada na śniadanie :)
Zwróć uwagę, że to umowa cywilnoprawna. Więc cena nabycia nieznana, a poza tym nabycie w kwietniu. Więc dwa miesiące przed zawieszeniem kursu.
Ubierają was jak chcą, a wy naganiacie na oszusta. Transakcja mogła być ustawiona pod Nagony.
Poczytaj espi i może zauważysz, że ta transakcja jest tak wiarygodna jak szacunkowe wyniki sprzedaży, które były w wycenie spółki.
Miało być 50mln usd sprzedaży, a ile jest to jasno pokazują raporty.
Transakcja z kwietnia, rozliczona w maju, a ogłoszona dopiero teraz.
Widać podkład pod ubieranie… tylko na razie to musi być możliwość obrotu, bo na razie to każdy wisi z akcjami.
Nie trzeba umieć czytać, żeby wiedzieć, że tego nie sprzedadzą.
Natomiast stan przed zmianą to zero akcji. Więc nie wiem gdzie widzisz 3mln. Może mówisz o innej spółce, która ma podobną nazwę i też jest „udziałowcem”?
Spółka Galaxy ma 3,26 mln akcji według komunikatu. Spółka, która zarabia dziesiątki milionów… a Wy tu piszecie, że rgr ich ubrał? Niesamowita wyobraźnia
Poczytaj archiwalne wątki na forum jak również swoje wpisy i zobacz kto się bardziej myli co do tej „spółki”.
Wątków z zapewnieniami jak to zaraz wystrzeli jest więcej tutaj niż drzew w lesie, a na razie to was ubierają. Pytanie nie czy, ale kiedy będzie jak na Milisystem. Czyli 30 groni…
Zapewnienia z forum mnie nie interesują. Interesuje mnie co robi spółka i czy ma zaplecze finansowe na swoje działania..w przypadku spółek gdzie w centrum są technologie to kluczowe.