Ja myślę że z tego najlepiej wyjdzie CAPITAL PARTNERS po prostu przejmie najlepszą część majątku i to za friko . Na razie jest nie doceniany na giełdzie , i można go kupić za grosze , ale po przejęciu częsci majątku Bumechu za jakiś rok akcje tej spółki będą w granicach 5 zł .
3 miesiące wstecz ciągle było tu przez analodpada naganianie na BUMECH za 38 PLN bo miał rzekomo jechać bez problemu na 100 PLN a jak przestrzegałem, że prędzej opadnie do 13 PLN to było ujadanie i ma każdy dziś ledwie 15 PLN i być może te 13 PLN niebawem wyskoczy jakem wywieszczył... Upadły operacyjnie BUMECH to nic dobrego moim zdaniem i nawet spółka która by go z dopłatą przejęła może po prostu się zadławić tą kanciastą kością, która nawet wynglem nie potrafiła handlować skutecznie... Pozdrawiam wiedzących, że dużo opłacalniejsze jest trzymanie się silnych operacyjnie maszyn do produkcji gotówki jak GRENEVIA niż eksperymentować z hazardowymi strzałami na wypadek odwrócennia passy tej czy innej nieudolnej spółki, bo wtedy to może być złoty strzał i to wcale nie w sensie złotego interesu :)