Taaaaa, ta ulica która pierwsza robi w gacie i pierwsza się wyprzedaje w takich sytuacjach nabrała tym razem odwagi i zgarneła kilka baniek akcji XD
Tak bylo...
Dnia 2025-12-05 o godz. 17:43 ~NoPowiedz napisał(a): > Ty cały czas o tym kto sypał, a ja o tym kto kupował
===============================
A pamiętasz jak w zeszłym roku na górce 20-22pln, volumeny były podobne i wielu wtedy też sugerowało, że ktoś cały czas kupował wtedy . . . ps. Dobra dystrybucja ma właśnie sprawiać wrażenie w oczach mniej doświadczonych, że jest ssanie i skup i że jak to Mikołaj tutaj wtedy pisał fundy zbierają a real pisał o szablach policzonych itp, a ja jako troll nr1 i jedyny wtedy zwracałam uwagę na dystrybucję Wyckoffa itd
Dnia 2025-12-05 o godz. 18:58 ~akcjonariusz napisał(a): > I ogromny popyt, bo ktoś to kupił :))) I na pewno nie kupowała tego ze strachu ulica. Kupowali tylko profesjonaliści.
=========================================
tutaj w zeszłym roku na górce też podobno kupowali profesjonaliści i co z tego teraz mają ?
Ależ te moje podróbki się rozbestwiły, same ze sobą gadając, że to w interesie akcjonariuszy... udając :))) Niezła manipulacja, w sumie dość słaba, ale niezła. Ty tylko pytasz, wiadomo, z dobroci serca : )))
Dnia 2025-12-06 o godz. 11:26 ~black944 napisał(a): > > Mnie interesuje dlaczego ktoś wywalił w 4 sesje ponad 3,5M akcji po tak niskich cenach, skoro tu ma niby być tak dobrze . . . >
Dnia 2025-12-05 o godz. 16:12 ~NoPowiedz napisał(a): > A kto tak to kupował? Ulica?
Dnia 2025-12-05 o godz. 16:17 ~black944 napisał(a): > Nie wiem, ale to często jest podobny model jak przy ubieraniu na górkach, > tylko teraz jest odwrotnie = iluzja kupujących . . . > ------------------------------------------------------------------------------------
ładnie to zrobili i jeszcze wielu w Piątek pięknie powiesili . . .