• Jago Autor: ~Jarko [213.158.199.*]
    Muszę się przyznać że do środy produkowałem kasę na karkosowych w pocie czoła a od środy do dziś zbierałem Jago w pocie czoła bo uważam że kurs powinien w poniedziałek być spuszczony ze smyczy... Miłego weekendu życzę ;)
  • Re: Jago Autor: ~kara [217.153.111.*]
    jarko
    z calym szacunkiem

czytam twoje posty i widze ze na jago to ci nie idzie tak jakbys chcial co nie

bo ja jeszcie nie widze powodow do zwrostu 10 000 na s to jesteszmy w czarniej w du

nie tak
  • Re: Jago Autor: ~jj [81.190.251.*]
    jesli dla ciebie 10k to duzo to nie mam wiecej pytan. idz na spacerek, najlepiej do piaksownicy i zrob babeczke z piasku.
  • Re: Jago Autor: ~kara [217.153.111.*]
    oj hyba nie badajemy na ta fale

lasznie ci muwie ze nue duzo a wystarczy zebysmy nurkowali

nie oceniaj tak szybko
  • Re: Jago Autor: ~Jarko [213.158.199.*]
    Ależ idzie dokładnie tak jak powinno. Ze śrenią ok. 2pln mogę spokojnie czekać. Całe szczęście że w tym tygodniu nie wystrzelił. A Jago pierwszy pakiet brałem dawno temu i narazie mnie nie zawiodło :)
  • Re: Jago Autor: ~ff [81.190.251.*]
    dobra, sorki.
    poza tym nie wyglada na to, by spasc chcialo. ta spolka zyje wlasnym zyciem. na s widac tylko jakas drobnice z 1k akcji.
  • wczoraj wystawił ktoś 13.ooo na S i wisiało 8 minut Autor: ~kolo [89.78.79.*]
    przyszedł drugi i powiedział, że potrzebuje 15.ooo i po 13.ooo S pozostało 2.ooo na K

spróbuj wystawić 2o.ooo na S to ci zaraz zabiorą
    he, he
[x]
JAGO -66,67% 0,01 2012-10-24 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.