• Sprawiedliwość na święta Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    Nie wszyscy będą mogli uśmiechać się z politowaniem w te święta, niektórym zrzedną miny.
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~Akcjonariusz [194.180.109.*]
    Panie Tomku,udaje Pan dobrze poinformowanego( kolejny już raz),a jak się nie sprawdzi,znowu wyjdzie Pan na głu.ka,po co to Panu
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~hwds [31.61.160.*]
    Lubię jak mądry się odezwie... Jeszcze niedawno pisałem ale dość dawno że wybitny biznesmen jest skończony ale jakoś dzisiaj nic nie przyznaje i mi racji że kiedy jeszcze wszyscy się korzeni ja mówiłem że jego nic nie ma... Spokojnie sprawiedliwość na święta.. ale czy dla ciebie kolego ja ciebie też w swoim czasie
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~hwds [31.61.160.*]
    Jeszcze powiem wszystkim mądrym inaczej że tak jak pozwoliliście wymsknąć się jakiś chorzowi przez usunięcie go ze stanowisk to jak teraz nic nie zrobicie w sprawie elektrim to tak samo wymknie wam się z rąk i zostaniecie z jakimś kolejnym małym przykurczem. Mówiłem żeby założyć postępowanie cywilne który się nie przedawnia w przeciwieństwie do postępowań karnych.. ale wybraliście sobie ludzi którzy ani nie mają jaj ani nie mają żadnych kompetencji i umiejętności żeby was reprezentowali w walce z przeciwnikiem który ma wszystkie atuty w ręku... Gratuluję tej mądrości i życzę więcej..
    No tak serio to może ktoś za was zrobi tą robotę i ty na tym po prostu skorzystacie bo przecież w końcu racja jest po stronie akcjonariuszy mniejszościowi czyli ludzi naprawdę pokrzywdzonych
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~1234 [85.221.140.*]
    Tak dokładnie o tym mówiłeś
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~Akcjonariusz [5.173.31.*]
    Jeszcze niedawno...ale dość dawno
  • Re: Sprawiedliwość na święta Autor: ~KEMOT [178.183.102.*]
    W GRUDNIU ,,,, CZYLI W TYM MIESIĄCU ..... LUB NAJPÓŹNIEJ NA POCZĄTKU STYCZNIA

.... GRUPA MNIEJSZOSCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU

... ZWRÓCI SIĘ DO WSZYSTKICH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU O POMOC

.... SĄ NOWE IDEE.... WALKI Z SOLORZOWĄ HYDRĄ .... Z ELEKTRIMU WYPŁYNĘŁO.... BEZKARNIE !!!!! WIELE MILIARDÓW

NAJWYŻSZY CZAS ZERWAĆ Z MARRAZMEM I BIERNOŚCIĄ ... I CZEKANIEM NA ŁASKĘ ..... ŚWIETLANY PRZYKŁAD WALECZNOŚCI KOLEGI HWDS I PANA " RACHUNEK " .... JEST DLA NAS PRZYKŁADEM .

... ALE MY .... NIE POPRZESTAJEMY NA STRZELISTYCH AKTACH PODZIWU

....NOWY CHARAKTER I NOWE SPOSOBY WALKI .... O MILIARDY ELEKTRIMU ...

MIEJMY NADZEJĘ.... NIE POZWOLĄ .... ZABLIŹNIĆ ELEKTRIMOWEJ RANY ... BŁONĄ PODŁOŚCI
  • Re: Sprawiedliwości na święta nie będzie dla drobnych Autor: ~xy [31.0.32.*]
    ga krzywda się nie stanie nigdy był miliarderem może zostać w najgorszym razie multimilionerem
    a drobni...
    także nie mamy się z czego cieszyć i nie kompromituj się już tutaj więcej
    piszesz jakbyś był po silnych lekach...
  • Re: Sprawiedliwości na święta nie będzie dla drobnych Autor: ~hwds [31.61.160.*]
    Zobaczycie to już jest koniec
  • Re: Sprawiedliwości na święta nie będzie dla drobnych Autor: ~1234 [85.221.140.*]
    Taki był plan oszukać wszystkich wysluzyc się resztą zawsze znajdą się za srebrniki sprzedawczyki i wygasić to stara metoda ci co byli blisko dostali za swoje
[x]
ELEKTRIM -11,88% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.