• : dla wyznawców AT Autor: ~shiro [31.60.66.*]
    Kurs się dziś odbił od 5 letniego minimum.
    Powrót poniżej to scenariusz pesymistyczny, nic fundamentalnie złego się tu nie stało :)
    Odbicie od wsparcia do 10% jest jego umocnieniem i ochroną przed scenariuszem pesymistycznym.
    Wejście ponad wieloletnie wsparcie + 10% oznacza dalsze wzrosty.
  • Re: : dla wyznawców AT Autor: ~Gracz [178.43.234.*]
    Zniecierpliwieni i obrażeni na prezesa co mieli sprzedać już sprzedali. Jak to mówią Baba z wozu koniom lżej. Takie oczyszczenie jest potrzebne. Kapitał przepływa od zniecierpliwionych do cierpliwych. Lepiej siedzieć latami na stabilnej spółce niż się szamotać bo staje się tylko dawcami kapitału.
  • Re: : dla wyznawców AT Autor: ~Kokos [188.146.42.*]
    Rzadko się udzielam ale to jest bardzo dobra firma dywidendowa na obecną chwilę stopa zwrotu minimum 8%. Pamiętajcie proszę że platforma Sony I Xbox rozliczają się na koniec roku z różnych różnic % w stosunku do sprzedaży a jest tam tego trochę. Podczas obecnych wyprzedaży nawet 3 gry w pierwszej 100 to proszę być czujnym i Gratulację dla ludzi którzy dokupili . Ja również skorzystałem w celu podatkowym . Miałem mało wolnych środków ale z promocji sorzystałem. Tu przy dobrym hicie nawet jest szansa na Wig20 śmieszne ale prawdziwe.
  • Re: : dla wyznawców AT Autor: ~shiro [31.60.99.*]
    Na szczęście kurs wyszedł ponad 1,1 * wieloletnie wsparcie. Jest to pozytywny sygnał wzrostowy...cdn.
  • Re: : dla wyznawców AT Autor: ~Ryszard1 [83.7.182.*]
    I nastąpił ciąg dalszy na dzisiejszej sesji xd
  • Re: : dla wyznawców AT Autor: ~antynaganiacz [97.81.186.*]
    będzie wyszczał, zobaczycie
[x]
PLAYWAY 0,21% 236,50 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.