Kurs się dziś odbił od 5 letniego minimum. Powrót poniżej to scenariusz pesymistyczny, nic fundamentalnie złego się tu nie stało :) Odbicie od wsparcia do 10% jest jego umocnieniem i ochroną przed scenariuszem pesymistycznym. Wejście ponad wieloletnie wsparcie + 10% oznacza dalsze wzrosty.
Zniecierpliwieni i obrażeni na prezesa co mieli sprzedać już sprzedali. Jak to mówią Baba z wozu koniom lżej. Takie oczyszczenie jest potrzebne. Kapitał przepływa od zniecierpliwionych do cierpliwych. Lepiej siedzieć latami na stabilnej spółce niż się szamotać bo staje się tylko dawcami kapitału.
Rzadko się udzielam ale to jest bardzo dobra firma dywidendowa na obecną chwilę stopa zwrotu minimum 8%. Pamiętajcie proszę że platforma Sony I Xbox rozliczają się na koniec roku z różnych różnic % w stosunku do sprzedaży a jest tam tego trochę. Podczas obecnych wyprzedaży nawet 3 gry w pierwszej 100 to proszę być czujnym i Gratulację dla ludzi którzy dokupili . Ja również skorzystałem w celu podatkowym . Miałem mało wolnych środków ale z promocji sorzystałem. Tu przy dobrym hicie nawet jest szansa na Wig20 śmieszne ale prawdziwe.