O widzę że Pan szanowny sam ze sobą już rozmawia. Tak to już jest... Ale kiedyś to ja miałem przyjemność jechać pociągiem w przedziale razem z lekarzem to był rok bodajże 2015. No i tak sobie rozmawialiśmy i mówił że czasem ludzie są inwestorami czasem lekarzami raz mówił że na oddziale miał samych dyrektorów szpitala. Niech się Pan nie przejmuje gadać samemu do siebie nic złego.
Panie doktorze kim żeś Pan u licha jest żeby tak zadecydować ? W piątek chcesz Pan wprowadzać zła atmosferę żeby wpo niedzieli odkupić? Tak to pod sklepem mozna opowiadać jak się postawi po małpce to słuchacze będą przytakiwać i mówić:
-Tak prezesie masz rację prezesie.
Ale nie ja. I słuchaj Pan mnie tu teraz bo dwa razy nie będę pisał. Czas pokaże. Nie bądź Pan taki Hej do przodu. Wypłatę dostał przed 10-tym i od biedaków wyzywa. ? Oj chłopok,chłopok....
To jeszcze dopisz godzinę datę kiedy rynek dokładnie dostosuje się do twoich widzimisię. Zatrzyma się jak tramwaj na światłach albo na gwizdek jak furmanka. A potem wybije jak gejzer. No,no tak sobie Pan tłumacz.
Aaa wiesz ... Artbecon i ten,tamten... No ktoś tam no tutaj kwotami operuje mi no ja tu wystarczająco długo jestem więc tak sobie czytam co jeszcze wymyśli żeby mnie ,,nastraszyć ". Piosenkę mu przesłałem niech sobie chłopok posłucha.
Pozdrawiam serdecznie.
Koledzy po co szczuć jeden na drugiego. Pisałem wcześniej że papier mocno spekulacyjny, a teraz opadanie, bo kto miał zarobić, zarobił. Teraz trzeba czekać do jakiegoś pozytywnego sygnału że spółki żeby ruszyło. Pytanie tylko od jakiego poziomu. Pozdrawiam
Dlaczego mam nie kupować, chyba nie o mnie Ci chodziło?Na asm zarobiłem i pewnie jeszcze zarobię, ale nie znaczy to że mam patrzeć przez różowe okulary. Na razie ziszcza się scenariusz który zakładałem.To po ile ja kupię zależy od cwaniaków co to sobie zręcznie żonglują kursem i tyle w temacie.Pozdrawiam