pamiętam takich mędrówców ( fundusze inwestycyjne ) którzy sprzedali 11 BIT po 9 zł przed premierą TWOM a za 3 dni o akcje zabijali się wszyscy po 70 zł !!!... trochę pokory bo pycha kroczy przed upadkiem .... codziennie przybywa po kilkadziesiąt nowych falowersów na Steamie i gra od wczoraj awansowała o 15 miejsc na 429 WL z 444 WL ....myśleć !!! obiektywnie patrząc gra jest bardzo urokiliwa i ma szansę na sukces !!! a część pierwsza sprzedała się w prawie 200 000 egz i dalej się dobrze sprzedaje!!! dodatkowo jest bardzo dobre okienko na debiut bo okres wyprzedaży świąteczno -noworocznej sprzyja !!!
Danusia czeka na 50 gr. Ciągle nas tu zasypują a ciągle powyżej złotówki haha pamiętaj dan poniedziałek po premierze jesteśmy umówieni do wymiany spostrzeżeń :)
Braliście po 2zl -1,5 zl teraz 1,2 i nie chcecie przed takim hitem. Już tydzień temu pisaliście że na WL już na 400 miejscu , każdego dnia rośnie a jest na 429?
Po 2 to brał prezes i szybko zrezygnował, bodajże po 200k, taka to perła raczej oferma kraju na Bałtyku, tylko Milutki zapakowany po syfon i ciągle gwiżdże o wzrosty ?
Dobry objaw....
Lepszy jest stały wzrost po dobrej premierze niż wariant przerobiony przez spółdzielnię na Jujubee.
Tu z góry wiadomo że gra sprzeda się dobrze, tam z góry było wiadomo że Dark Moon to gu@no i zrobili pump and dump.
Tak więc jeszcze trzy dni sobie pokwiczcie.
TIK TAK TIK TAK
Mam 40 tys sztuk , nie wiem czy to dużo czy mało ale wiem że będzie trudno to sprzedać żeby nie stracić . Nie chcę tego teraz oddawać bo jest szansa że EV wypali i może kurs podskoczy ale przy takich obrotach to będzie trudno