Najgorsze jest to że prezes milczy do tego zero update-ów od 11 listopada i cena gry nawet nie poszła w dół mimo black weeks i zerowej sprzedaży,całkowity brak logiki.Smutne to wszystko gdy inwestowałem w jujubee w 2017 roku miałem nadzieję że jest to firma która będzie wzrastać fundamentalnie a nie będzie rajem dla spekulantów i kółkowiczów.Dobrze że nie zainwestowałem całych swoich środków w jujubee ale jednego nauczyła mnie ta lekcja lepiej inwestować w spółki o prostszej formule które budują coś namacalnego niż liczyć na cudowną grę.Inwestowanie w gaming z perspektywy czasu przypomina mi lokowanie kapitału w spółki medyczne też związane jest z dużym ryzykiem jeśli chcemy inwerstować fundamentalnie a nie kręcić kółeczka.Nigdy więcej gamingu w moim portfelu.
Masz rację: nigdy więcej gamingu w moim portfelu, ja czekam na spekulacyjne podbicie kursu i wywalam wszystko, teraz to za duża strata niestety - gdybym chciał wszystko sprzedać to pewnie 50 groszy by nie wytrzymało ....
Bo tam jest jakoś tak na Steam że nie możesz robić szybko promocji po premierze. Może na święta zrobią.
Sprzedaż bez promocji leży i kwiczy ale w sumie to norma obecnie na gamingu. Trzeba czekać na jakiś update i promo. Tylko ten wydawca to niepoważny żeby tak długo kolejnych łatek nie puszczać.
Miały być gry na konsole pytanie co z tym się dzieje teraz nawet news o premierze na konsole może coś by ruszył kurs. Tyle dobrego że chyba już dół ubity pozostaje czekać na coś sensownego od prezesa to powinno ruszyć up i będzie można powoli schodzić z haka. No chyba, że prezes ma jakiś dobry plan to może nawet będą tu jakieś perspektywy nie takie rzeczy na gamingu widziałem.
Jak to mawiał brutalnie mój stary. Wyżej d..y nie podskoczysz. No chyba ze masz tyczkę w rękach. Albo gdy skaczesz ze skoczni narciarskiej. Niestety brało tej tyczki lub tej skonczni. Marketiing zero nawet youtuberów nie było drobnych. Jeszcze tak całkowitego margetingu nie widziałe tu przy premierze. A gra choć nie grałem to wydaje sie też klikoza po recenzjach. Za dużo kliikania tego samego a za mmało przyjemności z gry. Jak w Realu Dwa i Trzy.