• Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Dareczek [31.0.182.*]
    a gra średnio jena dwie osoby... Czy to jest sukces na jaki czekaliśmy przez 5 lat???
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Olo [79.124.123.*]
    I jakby nie kilkadziesiąt pozytywnych recenzji w dniu premiery (pewnie od całej ekipy JUJUBEE) to negatywów było by znacznie więcej niż pozytywów ...
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Wojtek [77.65.95.*]
    Najgorsze jest to że prezes milczy do tego zero update-ów od 11 listopada i cena gry nawet nie poszła w dół mimo black weeks i zerowej sprzedaży,całkowity brak logiki.Smutne to wszystko gdy inwestowałem w jujubee w 2017 roku miałem nadzieję że jest to firma która będzie wzrastać fundamentalnie a nie będzie rajem dla spekulantów i kółkowiczów.Dobrze że nie zainwestowałem całych swoich środków w jujubee ale jednego nauczyła mnie ta lekcja lepiej inwestować w spółki o prostszej formule które budują coś namacalnego niż liczyć na cudowną grę.Inwestowanie w gaming z perspektywy czasu przypomina mi lokowanie kapitału w spółki medyczne też związane jest z dużym ryzykiem jeśli chcemy inwerstować fundamentalnie a nie kręcić kółeczka.Nigdy więcej gamingu w moim portfelu.
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Olo [79.124.123.*]
    Masz rację: nigdy więcej gamingu w moim portfelu, ja czekam na spekulacyjne podbicie kursu i wywalam wszystko, teraz to za duża strata niestety - gdybym chciał wszystko sprzedać to pewnie 50 groszy by nie wytrzymało ....
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Dareczek [31.0.182.*]
    Ja dużo pogoniłem w okolicach 1.5, ale jeszcze też dużo mi tego zostało. Starczy że podbiją w okolice 1 zł i też resztę wywalam...
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Krzychu [45.84.136.*]
    Bo tam jest jakoś tak na Steam że nie możesz robić szybko promocji po premierze. Może na święta zrobią.

Sprzedaż bez promocji leży i kwiczy ale w sumie to norma obecnie na gamingu. Trzeba czekać na jakiś update i promo. Tylko ten wydawca to niepoważny żeby tak długo kolejnych łatek nie puszczać.

Miały być gry na konsole pytanie co z tym się dzieje teraz nawet news o premierze na konsole może coś by ruszył kurs. Tyle dobrego że chyba już dół ubity pozostaje czekać na coś sensownego od prezesa to powinno ruszyć up i będzie można powoli schodzić z haka. No chyba, że prezes ma jakiś dobry plan to może nawet będą tu jakieś perspektywy nie takie rzeczy na gamingu widziałem.
    Jest nowa recenzja - tylko mały peszek, że znów negatywna ...
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: ~Pepe [94.251.164.*]
    Obniżyli cenę o 30% na Steam
  • Re: Od prawie dwóch tygodni nie wpadły nowe recenzje Autor: vacarius [46.134.84.*]
    Jak to mawiał brutalnie mój stary. Wyżej d..y nie podskoczysz. No chyba ze masz tyczkę w rękach. Albo gdy skaczesz ze skoczni narciarskiej. Niestety brało tej tyczki lub tej skonczni. Marketiing zero nawet youtuberów nie było drobnych. Jeszcze tak całkowitego margetingu nie widziałe tu przy premierze. A gra choć nie grałem to wydaje sie też klikoza po recenzjach. Za dużo kliikania tego samego a za mmało przyjemności z gry. Jak w Realu Dwa i Trzy.
[x]
JUJUBEE -6,38% 0,73 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.