• Dodruk akcji. Autor: ~Cytryna [37.31.150.*]
    Widzieliście projekt uchwał? Kolejne miliony akcji ( od 1 do 57 milionów) po 0,10 groszy wjadą na początku nowego roku.
    Gratuluję,

• Re: Dodruk akcji. Autor: ~Ja [46.205.196.*]
    Stopiecdziesiatosiemmilionow akcji po pol grosza drukuja. Drukuja podobno non stop na drukarkach w biurze juz od dawna.

Jestes przypadkiem kliniczym (jak mowilem wczesniej) ale ciesze sie, ze tu jestes (nadal) :)
  • Re: Dodruk akcji. Autor: ~Cytryna [37.31.150.*]
    Panie JA , odpowiedz nam tak szczerze, 2 lata od wejscia na giełdę, i co tu dobrego się stało?
    jakie przed spółką perspektywy?
    nie będę ci pisał po ile 2 lata temu kupowałem spółki z wig 20, i ile jestem na plusie i ile jeszcze ten plus wzrośnie, napisz mi proszę tylko na ile dyskietek będzie ta nowa ich gra erosion? na 2 czy na 3.
    acha i czy ty sam obejmiesz te akcje za 5 tyś zł..
    Panie Cytryna,
    1: pokazali pierwsza gre zgodnie z zapowiedziami (wbrez twoim klamstwom)
    2: w produkcji jest kolejna.
    3: w kasie przybywa $$$
    4: zatrudniaja

Mi w zupelnosci wystarczy, ze wywiazuja sie z tego co zapowiadaja. Ty od 2 lat tutaj klamiesz, nawet nie jestes w bledzie tylko po prstu klamiesz.
    Nie interesuja mnie twoje plusy na wigu, ty tez mnie nie interesujesz ale nie pozwole ci klamac. To jest jedyny powod dla ktorego ci odpisuje.
    btw branza wyszla juz z dyskietek
    Aa i nie, niczego nie obejmuje :)
  • Re: Dodruk akcji. Autor: ~cytryna [37.31.150.*]
    nic nie zrozumiałes, nie jesteś od tego, my to wiemy, wywołałem Ciebie żebyś powiedział jak jest extra tutaj, w 2 lata ode debiutu nikt nie zarobił, gry to ściek na 3 dyskietki, dodruk motywacyjny, a ty piszesz co piszesz. Dajcie temu Panu kaftan.
[x]
PLOTTWIST 0,00% 1,43 2025-12-18 11:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.