• Klątwa... Autor: ~Oświecony [217.119.68.*]
    Co do kursu: czy mnie się wydaje, czy kiedyś było tak, że właściciel Answear zrobił chyba na innej działalności jakieś kuku funduszom inwestującym czy innym specom od finansów, za co oni poprzysięgli, że nigdy nie dadzą mu zarobić na Answear? Ktoś pamięta coś takiego?
  • Re: Klątwa... Autor: ~helpi [46.112.75.*]
    To po co by taki TFI Esaliens wchodził we wrześniu kupując prawie 350 tys. ? Chyba nie dla zemsty. Bajki.
  • Re: Klątwa... Autor: ~Krowa [62.87.238.*]
    Ciekawe ile ich reklama z samuelem L jacksonem kosxtowała... co na yt leci czasami....
  • Re: Klątwa... Autor: ~Oświecony [217.119.68.*]
    No nie wiem, to co dzieje się na tej spółce jest dziwne. Jestem tu od IPO w 2020 r. Było 25 zł, mija 5 lat i dalej 25 zł, mimo, że w międzyczasie pojawiają się podstawy do przynajmniej symbolicznego wzrostu. Tu się coś bardzo niedobrego dzieje.
    To fakt. Jedna odpowiedź. Nigdy więcej SZMATEX-ów w portfelu. Ta spółka to jedna wielka pomyłka i porażka. Moja.
  • Re: Klątwa... Autor: ~Krowa [37.47.250.*]
    A szmatex klasycznie w dół :D
    24,70. Przyspieszenie Spadku ! To oznacza ... ODWRÓT. Obym się nie mylił :) PS. do kiedy są rozliczenia podatkowe za ten rok ?
  • Re: Klątwa... Autor: ~SellWear [91.223.100.*]
    Co za syf. Akcji za 500k ze średnią 28zl. Co z tym dziadostwem robic?

Poważnie pisze o jakieś opinie
  • Re: Klątwa... Autor: ~Krowa [37.47.250.*]
    Większość będących tutaj jest w plecy... nikt Ci nie powie co powinieneś zrobić... kurs spółki niezrozumiały dla nikogo... z 5 rekomendacji jest z ceną docelową 30% powyżej obecnej ceny... i co z tego... ktoś wywala na wyścigi... a nie ma komu zbierać...
[x]
ANSWEAR -0,67% 17,86 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.