• gdzie ci milionerzy Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Może by tak ktoś z tych forumowych milionerów nieznacznie zmniejszył swój posiadany pakiet i rzucił na rynek z milion akcji.

Chyba widać że bez ostrzejszego spadku to do góry nie ruszy, nie? rsystner, atrakcyjny inwestor i reszta forumowych milionerów co z wami? ;-)
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~444 [82.139.163.*]
    ci milionerzy to mają, ale pełne strachu portki :))) jak patrzą na kurs Wizjinera
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Ale powiem Ci, że to co się odbywa na Vision to jeszcze nic.

Zaglądam też na wątki Polnej, bo też jestem potencjalnie zainteresowany tamtą spółką i tam dopiero mamy "zaniżanie przed odpałem", "skupującemu nie odpowiada wyższy kurs" oraz "będzie odpał na 100 zł" w pełnej krasie. "Ciągłe sztuuczne zbijanie kursu" oraz wyliczanie zasięgów wzrostów itd.

Tam jest o wiele większa komedia niż tu (choć obroty na samej spółce niewiele większe)!
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~444 [82.139.163.*]
    ale na polnej jest akcjonariat w postaci Jakubasa, to nic dziwnego, ze pewnego dnia zrobi na niej kilka białych świec w górę, a na visionie co masz???? paru badziewiaków
    z zegarkami na ręku po 20 złotych.
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~sosin [83.27.85.*]
    sam jestes sztuczny
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~Atrakcyjny Inwestor [83.3.125.*]
    Ja jestem, dobieram i przypomnę się za rok. Kupuje się gdy leje sie krew pseudobankierze!
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~bankier1972 [87.239.217.*]
    Ojejej. To już nie "w przyszłym tygodniu" i nie "za miesiąc"? "Za rok"? No trudno to będzie przebić, bo co napiszą? Że przypomną się za 10 lat?

Zaimponowałeś mi! A tym dobieraniem jeszcze bardziej niż tym rokiem! :)
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~Everest [89.75.3.*]
    Bankier to ja ci też zaimponuje i się pochwale że cały czas dobieram. No i jak lepiej się czujesz byku?
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~ali [83.25.229.*]
    No to niezłymi drobnymi dysponujecie, skoro cały czas dobieracie, a obroty mniejsze niż w osiedlowym warzywniaku. Co do NE nie mam zdania, bo i żadnej wizji nie ma czyto bedzie szło w dół, czy komus wogóle zalezy na powodzeniu NE, gdyby tak było to akcje stare powinny być w cenie conejmiej 15 gr, ale może jeszcze będą po tyle.
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~qqqq [79.190.173.*]
    jedna akcja z nowej emisji będzie kosztowała 12 gr
    nie warto wchodzić
    przy obecnym kursie owszem nie opłaca się, nie mniej jednak kto powiedział że cena akcji będzie cały czas w tym trendzie?? Spokojnie, komuś to się z pewnością będzie opłacało. Teraz już wiecie komu?
    Luz
  • Re: gdzie ci milionerzy Autor: ~ali [83.25.229.*]
    Jedna akcja nowej emisji mnie będzie kosztowała 8 gr bo posiadam PP, więc nie mydlij oczu tymi 12 gr, bo ta cena dla tych, którzy chcieliby nabyć nowe akcje za 8 gr muszą kupić 4 PP (koszt 4 gr), ale nikt wogóle nie wspomina w infach, że PP będą w powszechnym obrocie, więc nie dla psa kiełbasa. Choć szczerzeto nie wiem czy to taka smaczna kiełbasa, bo akcje można kupić juz po 9 gr. Nie mniej jednak wkurzają mnie osoby, które nie wiem z jakiego powodu probują za wszelką cene obrzydzić NE.
    Ali, bo trudno zrozumieć debila...::)))
[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.