Na razie nie ma sygnału kupna. Na razi podbijają żebyście ustawili zlecenia kupna potem zrobią mam zrzutkę na niższe poziomy itd. Ja poczekam aż pojawi się sygnał na razie to za duże ryzyko.
Zarząd spółki COMPREMUM S.A. z siedzibą w Poznaniu (dalej „Spółka”), informuje, że w dniu 4 grudnia 2025 roku zawarł z mBank S.A. z siedzibą w Warszawie oraz spółką zależną SPC-2 Sp. z o.o. Porozumienie w zakresie spłaty zobowiązania Spółki, wynikającego z kredytu obrotowego do Umowy nr 40/177/22/Z/OB z dnia 30 grudnia 2022r.
Na mocy postanowień Porozumienia uzgodniono termin spłaty należności do dnia 30 stycznia 2026 roku. Ponadto Porozumienie podtrzymuje dotychczasowe, wskazane w Umowie nr 40/177/22/Z/OB zabezpieczenia spłaty zobowiązania wobec Banku.
No miało być odcięcie od akcji ale jakoś ciągle stoimy w miejscu. Komuś coś ściska ? U mnie wszystko na miejscu czekam aż pojawi się sygnał by kupić ale na razie ciągle cisza.
No miałobyć odcięcie od akcji a tu ciągle mielenie. Sygnały do są różne może być naprzyklad szybciej zejście na 0.80 i wyzbieranie stop lossow albo atak z tego miejsca na 1 zł albo wyżej na większym wolumenie.
Fontanna jeśli jeszcze nie zauważyłsś to zdaj sobie z tego sprawę że Compremum nie jest w wig20 ani nawet w wig80 to nie jest płynna spółka.
Tutaj nawet 10k zł możne wygenerować ruch o +/-10%. Czy Ty na tak niepłynnych i podatnych ma manipulacje spółkach ustawiasz stop loss ??
Zależy czy robisz automatyczny stop loss. Ja robie sobie alert cenowy jak dobije do niego to to oznacza ze trzeba podzielić pozycje na 3/4 zlecenia i wrzucać je na sell.