• ZUS Autor: ~kaowuael [46.112.242.*]
    "środki zostaną przeznaczone na spłatę prolongowanych składek do ZUS w wysokości 1,8 mln zł, należnych za grudzień 2024 "
    no to akutalizuje moje szacunki. skoro ZUS jest uprzywilejowany a oni w grudniu 2025 opłacają grudzień 2024.. to niestety akcja warta 20gr maks
    łezka się w oku kreci, taką piękną firmę zarząd wydrenował z głównymi akcjonariuszami. Po ostatnich zyskach 75mln, poszli o krok za daleko z nagrodami dla dyrektorów, którzy są notabene głównymi udziałowcami. Tym się powinna zainteresować prokuratura i KNF już dawno! Czuje w powietrzu kilka wyroków.

• Re: ZUS Autor: ~młodyleszcz [93.159.22.*]
    W pełni się zgadzam. Ale skąd taki obrót nagle? Jak kppd to sporo.
  • Re: ZUS Autor: ~kaowuael [89.151.22.*]
    ktos sie poprostu pośpieszyl.
    Internalsi zwątpili.. wiedzą, ze jeszcze pare negatywnych info nas czeka.. i to prawda. Więc kurs na bank ostro w dół jeszcze będzie miał szanse polecieć.

Moim zdaniem koszyk nadstawiać w okolicy 10PLN..
    Czekaja nas słabe wyniki kwartalne, roczne, za pewne kilka informacji o sprzedaży kolejnych zakładów.
    Internalsi wiedzą co jest na liście.

ja mam nadzieje zebrać od 10PLNa potem ew. uśrednianie, ale poniżej 5pln nie zejdzie, bo jeszcze spory potencjał w spółce jest.
    Możne nawet prokurator wejdzie, bo powinien za drenowanie spółki i wtedy na 100% byłaby do odratowania.
    BR,.
[x]
KPPD 5,00% 21,00 2026-05-28 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.