src- odpowiem pytaniem - dlaczego kupiłeś powyżej 3,5 zł i teraz płaczesz że wisisz na haku? Dalej dlaczego sprzedał 264507 akcji po 2,4 zł - przecież jak ty piszesz że po 4 zł to znaczy pozbawił się według ciebie 423 tys. zł zysku??? Cena akcji 0,10 a sprzedał na razie tylko on - na razie taki jeden komunikat ??? po 2,40 tj. chyba 2400 % . Pytasz po co ta emisja ???- A po co właściciele drukują akcje bez prawa poboru ? A po co są drukowane akcje motywacyjne - darmowe i kto je otrzymuje ?? A po co ty kupiłeś te akcje i to na górce -dopiero zaczynasz inwestować - czy żartujesz - czy kpisz ?
Jak ja brałem poniżej 2 Ziko hahah co ty pleciesz?
Pytam raz jeszcze na co ta emisja?
I czemu odnosisz bieżący kurs i wartość spółki do ustawki przy wymianie która ostatnio była
I tak nadal ta spółka jest tania na tle branży. Zwłaszcza, że niedługo będzie wychodzić gra z ocenami na ponad 90% Tak, że do czasu premiery myślę, że wycena spółki będzie znacznie wyższa niż 2.7mln.
src - uważasz że sprzedał akcje bo będzie debiut i mógł by zarobić? A do debiutu to jeszcze daleka droga i chyba kilka emisji bez pp i chyba menedżerska- bo chyba po to wprowadzali do notowań aby zarobić a nie żebyś ty zarabiał a oni tylko straty ? Ja uważam że debiut może być chyba dopiero jak dodrukują akcji powyżej 10 mln. Zobacz jak to wygląda na 3R Games i dlaczego tyle akcji dodrukowali bez pp i 1,5 mln akcji menadżerskich darmowych i dopiero po jakim czasie debiut gry. Dodruk akcji bez pp powyżej ceny nominalnej to przeważnie jest fikcją { np: 3R Games -czy sprzedają podczas notowań powyżej ceny objęcia akcji -chyba odwrotnie ? Np: Mewa vel Polymetal emisja 86 mln akcji pocenie 1,06 i kurs z 0,60 gwałtowny zjazd na 0,15 wysprzedali się i papa. Np: Centrozap vel Ideon emisja 300 mln akcji po 1,00 zł dla funduszu z hameryki i kurs chyba 2 sesje 1,10 i mocny zjazd -dopiero jak KNF nałożył karę 1 mln zł to dowiedzieliśmy się że miał duży bonus }
Sabałowe bajania ,,, jakby mieli drukować , to by już nadrukowali miliony , a teraz to mogą sobie pomarzyć , bo emisje łatwo zablokować , albo kwity nie będą dopuszczone do obrotu ....
Baca- " bardzo jesteś mocny - ale tylko pisząc". Giełda uczy pokory -ja też dostałem kilka razy po łapach ( nawet w 1997 r straciłem 40% zarobku i również też na próbie wrogiego przejęcia) ( a co do zablokowania emisji to trochę z historii spółka Masters obecna nazwa Wikana i chyba do dziś są tam 4 inwestorów którzy mając ponad 20 % chcieli zablokować mega emisje i przejąć inną spółkę i ponieśli duże straty i ich działania były bezskuteczne.) A tak na marginesie jak byś zablokował emisje posiadając 15% akcji np: emisja menadżerska 2 mln darmowych akcji dla zarządu i rady nadzorczej, dalej jeden z inwestorów obejmuje 3 mln akcji bpp po 0,50 zł ( cena nominalna 0,10) ,drugi inwestor obejmuje 3mln akcji bpp po 1,00 ,trzeci inwestor obejmuje 3 mln akcji bpp po 1,30 (cena nominalna dalej 0,10) Jak byś je zablokował i nie dopuścił do obrotu ??? Dlaczego sprzedał teraz 24% akcji-czy ty mają taki pakiet byś teraz go sprzedał -chyba że byś wiedział że będziesz miał dodrukowane dużo więcej?
Różne rzeczy się dzieją a wymyślanie teorii do faktów musi mieć ręce i nogi.
Spółka tania, z kasą i perspektywami
Ryzyko straty praktycznie żadne a przy dobrych nowinach widły