Ktos juz pisal ,ze tutejszy gruby akcjonariat to dno ,przychylam sie .Tylko nie moge zrozumiec ze spolka z niczym nie kojarzona wysyla jedno espi o propozycjach rodem z kosmosu ,o listach intencvyjnych ,o warunkowych umowach itd jest grana jest doceniana nie zawsze przez spekule ,a tutaj spolka z dorobkiem z milionami ludzi ,ktorzy jej kibicuja w odkrywaniu nowych metod leczenia.Tego nie moge zrozumiec i dlatego dzisiaj pozegnalem sie na dobre ze spolka .Nic nie stracilem ,nic nie zarobilem ,ale nie chcialbym wyladowac na oddziale kardiologicznym mojego szpitala ,lub wybierac szpital Tworki czy Kobierzyn.Pozdrawiam cierpliwych W....
Jeśli masz na myśli dzisiejsze +20% na Medinice to zauważ, że tam najpierw kurs mocno spadł, teraz odrobił. Przez moment tam miałem -10%. Jeśli sprzedałeś MDG to spółdzielnia zadowola, zbierają tanie akcyjki. Jeśli MDG wyjdzie za kilka tygodni na zyski operacyjne to będzie nagonka na te akcje, jakiej dawno nie było. Rentowna firma z możliwościami zarobku na całym świecie. Trochę wyobraźni.
Witam , ja mialem na uwadze tylko to co przedstawia spolka ,jej dorobek ,osiagniecia ,ktore nie maja nic wspolnego z zainteresowaniem akcjonariatu .Jezeli o zyski .granie to widze perspektywy na NC .Tam widze potencjal ,Pozdrawiam W..
Czy nie mialem racji ,popatrz na dzisiejsze notowanie ,typowe kiszenie .Co do ceny to kapital dzielisz przez ilosc papiera i masz wartosc .A jezeli o kghm to kiedys kupowalem po10zeta. A tak wlasciwie to tylko wyrazilem swoje zdanie o spolce .Pozdrawiam W..
Ta spółka kosztowała 300 zł i wcale nie jest trudno, żeby znowu po tyle była i nie będzie żadnym balonem. 200 mln przychodu, marża 50%, zysk 100 mln i kapitalizacja 3 mld. Jeszcze jaki odpowiedzialny biznes, diagnostyka w celu ratowania ludzkiego życia.