• Przywróciłem Elektrim Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    https://i.imgur.com/Kv5R4y4.png

Teraz już nie napiszą że Zepak jest Solorza..... a swoja droga to jest po...ne
  • Re: Przywróciłem Elektrim Autor: ~hwds [213.134.191.*]
    czy oni powiedzieli 1 słowo prawdy?
    20 lat upraszczania struktury włascicielskiej.. ciekaw jestem gdzie "trafiła dywidenda z PTC"?
    też do sieci dziwnych spółek w jeszcze dziwniejszych miejscach?

Zapis z oficjalnej strony ZEPAK po korekcie
    https://i.imgur.com/tm2mDEA.png
  • Re: Przywróciłem Elektrim Autor: ~xy [31.0.32.*]
    co to zmienia w sytuacji drobnych...nic
    solo się wymiksował z interesów i już nikt prawdy nie dojdzie
    stan zdrowia nigdy nie pozwoli postawić go przed sądem a nawet przesłuchać
  • Re: Przywróciłem Elektrim Autor: ~KEMOT [178.183.102.*]
    TAK JAK PISAŁ PAN "RACHUNEK " .....OSOBA STAREGO SOLORZA ..... CZY ON JEST W PEŁNI WŁADZ UMYSŁOWYCH CZY TEŻ NIE .... JEST W SPRAWIE AFERY ELKETRIMU ...KWESTIĄ UBOCZNĄ .... SĄ JEGO NASTĘPCY ... RÓWNIEŻ Z JEGO RODZINY

... A ZRESZTĄ ELEKTRIM JEST SPÓŁKĄ PUBLICZNĄ

.... A WIELOMILIARDOWY MAJĄTEK ELEKTRIMU NIE BYŁ ....I NIE JEST PRYWATNĄ WŁASNOŚCIĄ ZYGMUNTA SOLORZA

... WAŻNE JEST CZY RZECZYWIŚCIE ODBYŁ SIĘ RABUNEK MILIARDÓW W ELEKTRIMIE ... I CZY ZAISTNIAŁ ART. 296 K.K. ... I CZY RZECZYWISCIE RÓWNIEŻ OBRABOWANO MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELKTRIMU .

... A TAK BYŁO.... I JEST

.... GRUPA MNIEJSZOŚCIOWYCH AKCJONARIUSZY ELEKTRIMU POPIERA TYCH KTÓRZY WALCZĄ O UTRACONY WIELOMILIARDOWY MAJĄTEK ELEKTRIMU ..... NA PODSTAWIE ART. 296 K.K. ...

( I CHCE WSPÓŁUCZESTNICZYĆ W TEJ WALCE )

.... I WALCZĄ O MERITUM ...... CZYLI UKRADZINE MILIARDY Z ELEKTRIMU

BYĆ MOŻE.... NA HORYZONCIE ......KOLEJNYM ... NOMEN OMEN ...KROKIEM...../ SZTUCZKĄ NASZYCH PRZECIWNIKÓW ....MOŻE BYĆ ... PRZY WYKORZYSTANIU KONFLIKTU RODZINNNEGO .... MOŻE BYĆ.... SZTUCZNE DOPROWADZENIE DO ZANIŻENIA KURSU CYFROWEGO POLSATU.... ( W TYM SOLORZOWIE SIĘ SPECJALIZUJĄ ) I PRÓBA WYCOFANIA CYFROWEGO POLSATU Z GIEŁDY

.... KONFLIKT W RODZINIE SOLORZÓW ...ZNAKOMICIE SŁUŻY ZANIŻANIU KURSÓW AKCJI ...
  • Re: Przywróciłem Elektrim Autor: ~hwds [31.61.160.*]
    Mam nadzieję że poważnie inwestorzy i różne instytucje właściwie oceniam taką sytuację w zakresie pan faktycznym oraz intencji
  • Re: Przywróciłem Elektrim Autor: ~1234 [85.221.154.*]
    To ruskie machlojki a płatnik ledwo żywy tak jak wcześniej wspominałem
[x]
ELEKTRIM 0,98% 6,01 2008-01-10 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.