• frustracja Autor: ~Zeus [37.30.46.*]
    kogoś zero ruchu i nikt nie chce kupić - więc ktos wystawia dla paniki 56 kloca - ciekawe czy w pustej hali ktokolwiek sie będzie przejmował ;)
  • Re: frustracja Autor: ~Janusz_Spekulacji [88.156.178.*]
    Tutaj czy Raen, tutaj czy Raen.........
    W sumie to do Rady Nadzorczej można sobie gwiazdy wziąć,
    tutaj serię K wzięli rzemieślnicy.......
  • Re: frustracja Autor: ~Nop [89.68.65.*]
    Niech stoi i czeka, przycisnie puści pkc. Bez pośpiechu, czekamy na zjazd
  • Re: frustracja Autor: ~Zeus [37.30.44.*]
    odpowiem tak: buahaha ... i tyle w temacie - na GNS tez trole pchały wizje pod 5 zeta i jakoś nikt nie chciał sprzedawac po tyle, stąd mżonki i marzenia po 20 groni kupić... buahehuahae - tyle powiem.
    STało rok poczeka kolejny - no problem ;)
    baton wzrósł nieznacznie...
    proponowałbym dowalić tak ze 250 tysia, wtedy byłoby to niemal 100 tysia zeta i "desperacja" miałaby wieksza wagę ;) może wtedy ktos skusiłby sie oddać ...
    Ciekawy jest to baton, blokujący wzrosty, których nie ma.

Może ten poligon pod leki się dopina może.
    straszenie zazwyczaj jest przed czymś - byłoby dziwne gdyby nie było nic i nagle pyk balon w górę ;)
    stara metoda spekulowania to ZAWSZE wyczyścic stopy (choć na takiej spółce i podobnych o miernej mocy przerobowej papiera jest to bzdet i absurd) i wtedy mając cvzyste przedpole i czasem darmowe papiery ze stopa podnieść kurs wyżej....
    swoją droga czas podnieść tego złoma i pokazać że lata a nie udawać orzeła będąc nielotem...
    To jest rat rod car.
    Ma udawać złoma.
    Lanos 500KM
  • Re: frustracja Autor: ~Jw [46.112.77.*]
    Kurs tonie pod własny ciezarem po co kolorować
  • Re: frustracja Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    Średnia cena ostatnich 5 miesięcy to 40 groszy - nie wiem jak definiujesz tonięcie ale dla mnie to co najwyżej lekka obsuwa a i to gdyby bardzo się czepiać: 3% miesięcznie po cenach zamknięcia ...
  • Re: frustracja Autor: ~Haha [77.111.246.*]
    Dnia 2025-12-04 o godz. 17:13 ~Zeus napisał(a):
    > Średnia cena ostatnich 5 miesięcy to 40 groszy - nie wiem jak definiujesz tonięcie ale dla mnie to co najwyżej lekka obsuwa a i to gdyby bardzo się czepiać: 3% miesięcznie po cenach zamknięcia ...

Podbita pod 60gr i zjazd na 35-40gr to lekka obsuwa dobry żart haha.

Codzienie niskie ceny .....
    kłamstwo ma krociutkie nóżki ptysiu - 5 miesiecy wstecz to lipiec - minimalna cena miesiąca lipca to 37,7 grosza a maksymalna 53,2 grosza - obecnie cena papiera jest na poziomie minimum lipca - średnia za te 5 miesięcy liczona po wolumenie najwiekszych obrotów wynosi ok. 40 groszy. Dodatkowo podpowiem że kto brał w kwietniu ten nabywał w okolicach 25 groszy.
    Póki co mało mnie obchodiz kurs bo mimo czasu (szkoda że tak długo no ale cóż) papier zaparkowany i czeka - a ty hahaj sobie bo kłamczuszek jesteś i liczyc nie umiesz - argumenty masz z pustego wiadra bez komórek...postaraj sie bo nie umiesz trolować - przyłóż sie boś nieogar.

• Re: frustracja Autor: ~Adik [37.30.31.*]
    Kiedy to ruszy ? Czy w ogóle to ruszy ? Średnia 1.08 zł po splicie :)
    złe miejsce na pytanie - kto ci tu odpowie? trole? buehehe...
    technicznie jest opór z lipca, praktycznie - kto to bedzie respektował przy wolumenie grudniowym na poziomie kilkunastu tysia zeta ;)
    niemniej batony, aktywacja troli spadkowych i nowy rok za progiem sugerują że miesiąc góra dwa i coś sie zacznie dziać ;)
    Dopóki spółka nie wyda żadnego infa co w ogóle spółka ma robić i na czym chce zarabiać pieniądze to nikt się tymi akcjami nie zainteresuje . Obroty świadczą o tym :) czarna magia …
    to po co trolujesz pytaniami z doopska? - smieszny ptysiu ...
    Nie troluje tylko pisze jak jest ! Mam pisać oh ja że jest jak przecież jesteśmy w czarnej dup… z akcjami :)
    Baton beton w arkuszu coraz ciekawszy.
    Cięciwa się napina.
    Ciekawe ile wytrzyma sprzęgło przy strzale, w tym Lanosie.
  • Re: frustracja Autor: ~Jw [46.112.71.*]
    13.06.2025 max kurs 0,5880 euforia na forum

Od tego czasu cora nizej po drodze odbicia zdechlego kota.
    Obecnie juz haczy o 0,3580.

Miłego

• Re: frustracja Autor: ~Zeus [37.30.50.*]
    Jak to mówią: trole spadziowe wyszły znaczy będzie rosnąć ...
  • Re: frustracja Autor: ~Ej [89.68.65.*]
    Wymyślił sobie troli, nie ma zainteresowania to spada. Podbili kiedyś jak wyżej pisali na 0,58 i powoli leci.
    Teraz 0,33. Nic nie robią to wyskakują taki urok banana. Nic nie poradzisz
  • Re: frustracja Autor: ~Jw [77.111.246.*]
    Dopóki nie przedstawia konkretnego infa co robią, na czym zarabiają , jaki kierunek to o wzrostach mozna zapomnieć.

Na razie to wróżenie z fusów i doszukiwanie się troli

Co oni robią?
    Coś ale co?
  • Re: frustracja Autor: ~ppp [89.79.158.*]
    Wywalanie gniota ot co następuje, tyle czasu czekać na jakąkolwiek strategię, dojenie od lat na tym papierze i warszawscy cwaniacy w akcji ciąg dalszy, a leszcz myśli, że tu eldorado będzie. wtopa na maksa, jak nie z Sierżęgą, który sobie teraz gierki nadal sprzedaje to z jakimś caprem i fundacjami rodzinnymi. Szkoda gadać tu się tylko papier drukuje i obiecuje frajerom, że będzie super. 5 lat siedzenia na papierze uczy jednego - cierpliwości, co nie zmienia faktu, że na chwilę obecną to nic innego jak makulatura gorsza od papieru toaletowego.
  • Re: frustracja Autor: ~Zeus [37.30.45.*]
    zrzucaj zrzucaj chętni na papier się znajdą - do 20 groni daleko a ci co nabyli 30 mln papiera akurat tyle potrzebuja na start - kapitalizacja spadnie, chętnych nie będzie i wtedy wystrzeli - stary schemat jak co roku - gruby wytrysk orgazm i opad - a ty sobie płacz, rwij włosy i popierduj w stołem rozpaczając nad tym jaki to goopi jestes siedząc 5 lat na papierze ;)
  • Re: frustracja Autor: ~ppp [89.79.158.*]
    A kto powiedział, że ja żadnych operacji nie wykonałem w międzyczasie? zmniejszyłem znacząco stratę, uciekłem dzięki temu kiblowi od podatków, a teraz to sobie poczekam bo poziom śmieszny, a wiadomo, że kiedyś to napompują pod jakąś wydmuszkę i na zasadzie "fabryki espi" jak to te cwaniaczki robią od lat, więc tylko czekać aż znowu to poleci pod sufit z wyceną niewspółmierną do jakichkolwiek realiów. Wystarczy mi 1,XX PLN tutaj i będę zadowolony.
[x]
MUNAR -1,64% 0,36 2025-12-12 15:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.