odpowiem tak: buahaha ... i tyle w temacie - na GNS tez trole pchały wizje pod 5 zeta i jakoś nikt nie chciał sprzedawac po tyle, stąd mżonki i marzenia po 20 groni kupić... buahehuahae - tyle powiem.
STało rok poczeka kolejny - no problem ;)
baton wzrósł nieznacznie...
proponowałbym dowalić tak ze 250 tysia, wtedy byłoby to niemal 100 tysia zeta i "desperacja" miałaby wieksza wagę ;) może wtedy ktos skusiłby sie oddać ...
straszenie zazwyczaj jest przed czymś - byłoby dziwne gdyby nie było nic i nagle pyk balon w górę ;)
stara metoda spekulowania to ZAWSZE wyczyścic stopy (choć na takiej spółce i podobnych o miernej mocy przerobowej papiera jest to bzdet i absurd) i wtedy mając cvzyste przedpole i czasem darmowe papiery ze stopa podnieść kurs wyżej....
swoją droga czas podnieść tego złoma i pokazać że lata a nie udawać orzeła będąc nielotem...
Średnia cena ostatnich 5 miesięcy to 40 groszy - nie wiem jak definiujesz tonięcie ale dla mnie to co najwyżej lekka obsuwa a i to gdyby bardzo się czepiać: 3% miesięcznie po cenach zamknięcia ...
Dnia 2025-12-04 o godz. 17:13 ~Zeus napisał(a): > Średnia cena ostatnich 5 miesięcy to 40 groszy - nie wiem jak definiujesz tonięcie ale dla mnie to co najwyżej lekka obsuwa a i to gdyby bardzo się czepiać: 3% miesięcznie po cenach zamknięcia ...
Podbita pod 60gr i zjazd na 35-40gr to lekka obsuwa dobry żart haha.
kłamstwo ma krociutkie nóżki ptysiu - 5 miesiecy wstecz to lipiec - minimalna cena miesiąca lipca to 37,7 grosza a maksymalna 53,2 grosza - obecnie cena papiera jest na poziomie minimum lipca - średnia za te 5 miesięcy liczona po wolumenie najwiekszych obrotów wynosi ok. 40 groszy. Dodatkowo podpowiem że kto brał w kwietniu ten nabywał w okolicach 25 groszy.
Póki co mało mnie obchodiz kurs bo mimo czasu (szkoda że tak długo no ale cóż) papier zaparkowany i czeka - a ty hahaj sobie bo kłamczuszek jesteś i liczyc nie umiesz - argumenty masz z pustego wiadra bez komórek...postaraj sie bo nie umiesz trolować - przyłóż sie boś nieogar.
złe miejsce na pytanie - kto ci tu odpowie? trole? buehehe...
technicznie jest opór z lipca, praktycznie - kto to bedzie respektował przy wolumenie grudniowym na poziomie kilkunastu tysia zeta ;)
niemniej batony, aktywacja troli spadkowych i nowy rok za progiem sugerują że miesiąc góra dwa i coś sie zacznie dziać ;)
Dopóki spółka nie wyda żadnego infa co w ogóle spółka ma robić i na czym chce zarabiać pieniądze to nikt się tymi akcjami nie zainteresuje . Obroty świadczą o tym :) czarna magia …
Wymyślił sobie troli, nie ma zainteresowania to spada. Podbili kiedyś jak wyżej pisali na 0,58 i powoli leci. Teraz 0,33. Nic nie robią to wyskakują taki urok banana. Nic nie poradzisz
Wywalanie gniota ot co następuje, tyle czasu czekać na jakąkolwiek strategię, dojenie od lat na tym papierze i warszawscy cwaniacy w akcji ciąg dalszy, a leszcz myśli, że tu eldorado będzie. wtopa na maksa, jak nie z Sierżęgą, który sobie teraz gierki nadal sprzedaje to z jakimś caprem i fundacjami rodzinnymi. Szkoda gadać tu się tylko papier drukuje i obiecuje frajerom, że będzie super. 5 lat siedzenia na papierze uczy jednego - cierpliwości, co nie zmienia faktu, że na chwilę obecną to nic innego jak makulatura gorsza od papieru toaletowego.
zrzucaj zrzucaj chętni na papier się znajdą - do 20 groni daleko a ci co nabyli 30 mln papiera akurat tyle potrzebuja na start - kapitalizacja spadnie, chętnych nie będzie i wtedy wystrzeli - stary schemat jak co roku - gruby wytrysk orgazm i opad - a ty sobie płacz, rwij włosy i popierduj w stołem rozpaczając nad tym jaki to goopi jestes siedząc 5 lat na papierze ;)
A kto powiedział, że ja żadnych operacji nie wykonałem w międzyczasie? zmniejszyłem znacząco stratę, uciekłem dzięki temu kiblowi od podatków, a teraz to sobie poczekam bo poziom śmieszny, a wiadomo, że kiedyś to napompują pod jakąś wydmuszkę i na zasadzie "fabryki espi" jak to te cwaniaczki robią od lat, więc tylko czekać aż znowu to poleci pod sufit z wyceną niewspółmierną do jakichkolwiek realiów. Wystarczy mi 1,XX PLN tutaj i będę zadowolony.