• artykuł z pb Autor: ~nowa rekomendacja [82.177.100.*]
    http://pb.pl/a/2009/10/02/Nomura_zmienia_rekomendacje_dla_polskich_bankow2
  • Re: artykuł z pb Autor: ~zxc [78.133.200.*]
    chyba wiadomo dlaczego podniósł...hehe

Banki Daiwa Securities SMBC, Mizuho Securities i Nomura Securities zorganizują emisję obligacji w jenach japońskich - poinformowało Ministerstwo Finansów w czwartek w komunikacie.
    zapowiada się kolejny dobry dzień na BZ WBK..czyli minus.
    stan przedzawałowy :)
    a ktoś tutaj niedawno udowadniał wyższość BZ WBK nad BRE :)
  • Re: artykuł z pb Autor: ~jag [94.230.21.*]
    A jednak plusik ...
    no to sru....nie przedłużac agonii, nie kupować..
  • Re: artykuł z pb Autor: ~adam34t [83.25.198.*]
    do zxc
    Pamietam cie z komentarzy, gdy kupiłem akcje po 93 zł i po przekroczeniu 100 zł darłej kopare, że balon. Po 120 zł pisałeś, ze jak walnie to odkupisz za 80 zł i tak stale i stale, a kurs z uporem maniaka nie chce cie słuchać. Systematycznie, delikatnie i stale do góry.
  • Re: artykuł z pb Autor: ~vas [80.50.153.*]
    a ja dzis zakończyłam na + udało sie :)) przed sporym - :)) zobaczymy co nam przyniesie nowy dzień:)) POZDR All
  • Re: artykuł z pb Autor: ~zxc [217.153.90.*]
    myślę, że wcześniej doczekam 100-120 pln niż wy 200 pln, bo chyba to ty darłeś koparę że tyle będzie.
    a poza tym, lepiej poczekać i kupić taniej niż teraz zagryzać paznokcie co to będzie jak czynią to ci co kupili po 155-160 pln
  • Re: artykuł z pb Autor: ~adam34t [83.25.198.*]
    Ja paznokci nie obgryzam bo i po co skoro mam kupione akcje po 83-93 zł, a kopary też nie darłem, bo nie pisze tu o bzwbk, czego nie można powiedzieć o tobie. A tak swoja drogą to po cholere tracic tyle energii ostrzegajac non stop, że to niby balon a kurs od 90 zł ci odjechał i to sporo. A 200 zł bedzie czy ci sie to podoba czy nie, a jak spadnie na 120 zł to ja takiej okazji do kupna nie przegapi, ale ty wtedy bedziesz darł jape, że 100 na na horyzoncie. Jest pełno takich dziwaków tu na forum.
    kłamca

Re: FORMACJA FLAGI NA WYKRESIE BZWBK ZAKRES WZROSTU 160 ZŁ
    Autor | ~adam34t [83.25.230.*] 2009-09-02 12:32
    Zobacz wątki dotyczące BZWBK
    Zobacz profil BZWBK
    sprzedałem wczoraj po 135 a miałem od 95, więc jak dla mnie to teraz może lecieć ile wlezie. Fajnie byłoby kupić ponownie po 95.

tak, tak..ktoś się pod ciebie podszywał, takim celebrytą tu jesteś
  • Re: artykuł z pb Autor: ~adam34t [83.25.234.*]
    Spójrz na IP i bedziesz wiedział czy tamten adam34 to ten sam IP co mój. No tak ale co to jest to IP?
    A teraz ciekawe info:
    Société Générale zainteresowane BZ WBK

Wraca temat sprzedaży Banku Zachodniego WBK. "The Irish Times" podał, że odkupieniem akcji polskiego banku od Allied Irish Banks jest zainteresowany Société Générale - pisze "Rzeczpospolita".
    "Pogłoski o sprzedaży Banku Zachodniego WBK nie milkną od miesięcy. Związane są z kondycją irlandzkiego AIB. Wczoraj na nowo podgrzał emocje wokół poznańskiego banku irlandzki dziennik. Podał, że to właśnie Société Générale będzie się starać o jego kupno. Być może to reakcja na wypowiedzi Frédérica Oudéa, prezesa grupy Société Générale, w poniedziałkowej 'Rzeczpospolitej'. - W Polsce mamy silną bankowość korporacyjną i inwestycyjną, mamy leasing, oferujemy kredyty konsumpcyjne. To, czego nam brakuje, to właśnie bankowość detaliczna - mówił szef Société Générale. Nie chciał powiedzieć wprost o tym, czy ma na celowniku BZ WBK.", czytamy w "Rz".

REKLAMA

"We wtorek francuski bank ogłosił, że podwyższy kapitał o 4,8 mld euro. Podobnie jak PKO BP będzie sprzedawał akcje w ramach prawa poboru. Pieniądze z tej emisji mają być przeznaczone na spłatę rządowej pomocy, a także wzmocnią kapitały banku i pomogą w sfinansowaniu potencjalnych akwizycji.", podaje dziennik.

Bank Zachodni WBK powstał w 2001 roku w wyniku połączenia Banku Zachodniego i Wielkopolskiego Banku Kredytowego. Większościowym udziałowcem banku jest irlandzka spółka Allied Irish Banks. BZWBK zajmuje mocną pozycję w Polsce - prowadzi ponad 1,5 mln rachunków osobistych, a pod względem wielkości sieci placówek jest trzecim bankiem w kraju.

Więcej szczegółów w "Rzeczpospolitej" w artykule "Francuzi będą mieli pieniądze na zakupy" autorstwa Elizy Więcław.

WB

/ Rzeczpospolita
    przedstawienie rozpoczęte..zaczynamy skok na główkę do baseny bez wody...:) cięzko znaleźc spółkę w której umiarkowana podaż sieje takie spustoszenie.
  • Re: artykuł z pb Autor: ~alicjaaa [83.25.224.*]
    Ciebie to główka bolała przed skokiem do tego basenum a po tym skoku to cie napier... Czekaj dalej na swoje 100 zł.
  • Re: artykuł z pb Autor: ~zxc [217.153.90.*]
    wow..aleś mi dziewczynko napisała.
    cały dzień na minusie, jeden z gorszych papierów w WIG 20. na koniec za uszy wyciągnięty na fixingu, rzeczywiście powód do zadowolenia, bo jeszcze przez kilka godzin będzie na zerze, a jutro od rana otwiera się na minusie. gruby ma eski i przestańcie zaklinać rzeczywistość. WIG20 zleci poniżej 1900, a gęś wyścigowa BZ WBK będzie na czele spadków.takie są prawa fizyki, że im większy balon tym gwałtowniej po spuszczeniu powietrza spada na ziemię, czyli do realistycznych wycen.
  • Re: artykuł z pb Autor: ~mm [193.42.154.*]
    6278 jedna osoba po stronie kupna az tyle sztuk....
[x]
SANPL -1,86% 474,80 2025-09-29 17:00:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.