wynosi ponad 1,5 mln co stanowi ponad 40% wszystkich akcji. Także nawet jak skupią wszystko co chcieli, to jeszcze daleko do wyjścia z giełdy. Oczywiście pod warunkiem, że każdy duży odda akcje w tej cenie. Także tego... :) Ja nie oddam
wystarczy kupić terz i za 1000 szt masz gwarantowane , powtarzam gwarantowane 2000 zł zysku w ciagu trzech dni !!! Ale nie, wolicie paplać i kupowac złoto, no super decyzje !!!
Przy 40 to może byłaby redukcja. Widać, że idą ze skupem schodkowo licząc na to że wysypią się bardziej nerwowi i ewentualnie ci których zysk na tym poziomie zadawala.
Nie ma czegoś takiego jak gwarantowane. Do tego ING pobiera sporą prowizje przy takim odkupie. Osobiście nie mam zamiaru oddawać akcji za taką śmieszną cenę. A skoro jest to zaproszenie do kupna do 450k akcji, a nie wezwanie na grubo ponad 1 mln, to znaczy, że będzie kolejny odkup. Im więcej osób teraz odda, tym mniej podniosą, ale podnieść będą musieli
Dnia 2025-12-03 o godz. 19:49 ~Kamil napisał(a): > Nie ma czegoś takiego jak gwarantowane. Do tego ING pobiera sporą prowizje przy takim odkupie. > Osobiście nie mam zamiaru oddawać akcji za taką śmieszną cenę. A skoro jest to zaproszenie do kupna do 450k akcji, a nie wezwanie na grubo ponad 1 mln, to znaczy, że będzie kolejny odkup. Im więcej osób teraz odda, tym mniej podniosą, ale podnieść będą musieli
ING - raptem 0,7% wiec w czym temat ?? A kto mówi , że ja oddaje po takiej cenie, ja mówie , ze ludzie oddają, a co gorsza nie kupuja po takiej cenie !!!
ING 0,7%, ale minimum 70zł. Nie każdy kupuje każdej spółki akcji za tysiące czy miliony (no może poza osobami na tym forum, bo tutaj każdy jest milionerem). Ale hipotetycznie - gdyby zdarzył się ktoś, kto kupił te akcje jako balans w portfelu na poziomie 20 szt akcji, to wtedy koszt sprzedaży przez skup wyniesie mu 3,5 zł / akcje
Dnia 2025-12-04 o godz. 08:40 ~Kamil napisał(a): > ING 0,7%, ale minimum 70zł. Nie każdy kupuje każdej spółki akcji za tysiące czy miliony (no może poza osobami na tym forum, bo tutaj każdy jest milionerem). Ale hipotetycznie - gdyby zdarzył się ktoś, kto kupił te akcje jako balans w portfelu na poziomie 20 szt akcji, to wtedy koszt sprzedaży przez skup wyniesie mu 3,5 zł / akcje
o czym ja dyskutuje 20 szt..... a dla porządku minimum ING minimum opłaty to 30 zł a nie 70 !!!! Nie siej nieprawdy i trzymaj te 20 szt akcji .