Na Azotach swego czasu produkował po 100 postów dziennie jaka to niby wspaniała przyszłość miała być dla tej spółki. 90% wpisów na tamtym forum to był Qgen. Twierdził, że pod koniec 2023 Azoty będą po 45 zł.
No i co? No i jajco. Miał zadanie naganiać na wzrosty to naganiał.
Tu ma zadanie naganiać na spadki to też nagania. Ale co tak naprawdę będzie to nie wie nikt.
PS Kiedyś Qgen już naganiał na wzrosty na PKP Cargo. Pisał, że "cel średnioterminowy 62 zł". No ale w ciągu jednego weekendu obraził się na spółkę jeszcze za Seligi i zaczął naganiać na spadki. :) Sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy jeśli ktoś podjąłby decyzję o zakupie lub sprzedaży na podstawie jego pisaniny to postąpiłby słusznie? Jak ktoś nie wierzy to proszę poszperać w starych wątkach - non stop Qgen i Qgen - on zawsze jest najmądrzejszy i wszystko wie najlepiej. A jak mu ktoś przypomni bajeczki, które wypisywał to zarzuci cię linkami do piosenek, jakimiś wierszykami, do tego wrzuci 5 artykułów o sprawach zupełnie nie związanych z tematem i zakończy tezą, że PiS jest wspaniały, a wszyscy inni to zdrajcy.
Później oczywiście założy 50 nowych wątków, żeby nikt nowy nie przeczytał co się mu zarzuca. Za każdym razem tak jest. Za każdym.
Mówię wam, nie sugerujcie się tym, co ktoś pisze na forum, szczególnie takim jak to. Tu chodzi tylko o manipulację, nic więcej.
taki z niego naganiacz, że przy 16 zł on Pisał ze czas na wyrzucenie papieru a wy żeby zbierać . Kto tu jest naganiacz i kto tu dla kogo pracuje ? Mimo że mam akcje, i jestem już blisko 20k zł w plecy to coraz bardziej wierzę jemu niz Wam . Gdyby nie pan Marcin i Paweł to dawno by mnie na pokładzie nie było .