Widzę, że im niżej tym ciekawsza menażeria na forum zaczyna się pojawiać:)
Swoją drogą oddawanie poniżej ceny obejmowania akcji przez nowego większościowego akcjonariusza jest ciekawą strategią inwestycyjną, tym bardziej że tamten obejmuje coraz więcej akcji i pompuje coraz więcej pieniędzy w spółkę. Jednak polski inwestor nie przestanie mnie zaskakiwać:)
P.S. Tak Ferdek wziąłem już trochę akcji, zastanawiałem się czy nie dobrać więcej przy 30 groszach, ale stwierdziłem że przy tej dynamice spadków ustawiam się jeszcze niżej - przy tym akcjonariacie wszystko jest możliwe:)
Umówmy się Ferdek, ze trollem to jesteś ty. Ja tutaj sobie wchodzę od czasu do czasu na forum, żeby się pośmiać i pokomentować-najczęściej twoje wypociny, a ty z tego co widzę warujesz tutaj dniami i nocami, chociaż spółka jest według Ciebie beznadziejna:)
A czemu to robisz - dalej nikt nie uzyskał odpowiedzi na pytanie jest tylko twoje nieśmiertelne "to kupuj". No bo wiadomo, ze logicznie poza jakąś aberracją i kompromitującymi ciebie wnioskami, nie da się wytłumaczyć Twojej wieloletniej obecności tutaj przy takiej opinii o spółce (dla niewtajemniczonych gość siedzi tutaj od wzrostów z 2021 roku).
Jedno mnie zaskakuje - ty chyba naprawdę grasz tylko tutaj skoro spędzasz tyle czasu na forum. Ja mam pełno innych spółek i dlatego zaglądam tylko od czasu do czasu, a ty zawsze na posterunku. Mierny ale wierny:)
P.S. Czekam tylko na jakieś wzrosty, wtedy przynajmniej na chwilę będzie spokój na forum póki nie sprzedaż akcji, które uciułałeś:)