• Brak rzetelnej informacji Autor: ~operato [94.172.36.*]
    Kilka razy radziłem, bez wynajęcia topowej agencji pijarowej trudno bedzie o sukces. Teraz czytamy głupoty analitykow o dobrej cenie o wychodzeniu z inwestycji z dużym zyskiem i tak dalej. A mogło być odwrotnie. Takie asurdy jak, prawnik pyta, ten sam ale już prezes nie odpowiada z pewnością byłby hitem informacyjnym. GG, od tego powinni zacząć. Teraz to pozostaje nam tylko czekać na kolejne bzdury w mediach i narzekać na działania sternika, ktorych nikt nigdzie nie ujawni.
  • Re: Brak rzetelnej informacji Autor: ~Finansista [31.22.161.*]
    Cały czas pokutuje komunistyczna przeszłość żeby mój sąsiad nie zarobił. W USA byle spółeczki robią po 1000% ale w polskim grajdole nikt nie może przecież więcej od miłościwie najniższego radzieckiego kaczorzyska lub niemieckiego socjalisty donalda zarobić
  • Re: Brak rzetelnej informacji Autor: ~podsądny [83.27.86.*]
    Dnia 2025-12-02 o godz. 23:35 ~Finansista napisał(a):
    > Cały czas pokutuje komunistyczna przeszłość żeby mój sąsiad nie zarobił. W USA byle spółeczki robią po 1000% ale w polskim grajdole nikt nie może przecież więcej od miłościwie najniższego radzieckiego kaczorzyska lub niemieckiego socjalisty donalda zarobić

No właśnie !
    Widzę tu bratnią duszę !
    Ja też się dziwię skąd u ludzi taki sposób myślenia. Przecież jak sąsiad ma więcej i coraz więcej pieniędzy to będzie wypłacalny i warto z nim robić interesy. Taki kupi, zapłaci i podziękuje a biedak ? Biedak kręci nosem, wybrzydza a na końcu stwierdzi, że nie ma pieniędzy i odchodzi albo prosi na kredyt przy czym nie wiadomo czy odda.
    tu na giełdzie każdy by chciał aby sprzedający tak właściwie stracił a nie zarobił. Jak już trochę akcje zdrożały to zaraz się naganiacze odzywają, że drogo i kto to potem kupi. No a inflacja to co ? Patrzcie na sp500. Kiedyś miało mniej pkt niż w20 a teraz zdrożało 6 krotnie a tak właściwie to nawet 11 biorąc pod uwagę początek naszej i ich w tym samym czasie.
  • Re: Brak rzetelnej informacji Autor: ~Operato [31.61.184.*]
    Czy ktoś w końcu napisze prawdę o tym co się dzieje. To teraz GG powinno być aktywne na tym polu
    Finał i maksymalne działania medialne odsłaniające haniebną próbę załatwienia mniejszościowych
  • Re: Brak rzetelnej informacji Autor: ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-12-03 o godz. 18:12 ~Operato napisał(a):
    > Czy ktoś w końcu napisze prawdę o tym co się dzieje. To teraz GG powinno być aktywne na tym polu
    > > Finał i maksymalne działania medialne odsłaniające haniebną próbę załatwienia mniejszościowych

Przecież jeżdżą z banerami po Warszawie
[x]
ENERGA 0,21% 18,78 2026-05-18 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.