• Hamowanie wzrostów Autor: ~xiel [83.7.91.*]
    Jeżeli po bardzo dobrych informacjach, kurs zachowuje się neutralnie, albo minimalnie wzrasta a spółka ma ogromne perspektywy jak MDG świadczy to tylko i wyłącznie o jednym. Jeżeli dodatkowo dotyczy to Spółki, która znajduje się po 96 procentowej przecenie akcji i właśnie trwa oczekiwanie na VCAST a fundusze uznają Spółkę za obciążoną ryzykiem (!!!!??!) to można pewny być jednego -gigantycznych wzrostów. Wycena na 40,43, 48 złotych to Szanowni Państwo, śmiech na sali. Kto wytrzyma presję, będzie miał pieniądze i satysfakcję, kto uwierzy jednookim ten, no cóż...
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Tupolew [217.9.247.*]
    Nie wstyd ci tak znow ubierać naiwnych ty zuchu nasz?
    Gdzie te 300zł co miały być w 2024r.
    Ale dziś to już przesadziliście.próbujecie nas złamać Nie oddamy wam akcji nawet po 22zł.
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Bzdury. Taki wolumen o wywalanka na maksa to nie wrozy dobrze. Nie ma co zaklonac rzeczywistosci
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Ihaaaaaa [83.7.103.*]
    wg mnie slupy ..potem dobre infa i rynek i tak za kazdym razem koncowu efekt na raxhunku znakomity, spolka do sprawdzenia juz dawno ale to bananowa gielda
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Marco1981 [188.146.0.*]
    Dobrze napisane, co się działo wczoraj. Akcje MDG wystrzeliły po komunikacie spółki! Czy trend spadkowy wreszcie się odwróci? https://share.google/7sj0RPxELrVKdEqO2
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Myślący [89.229.208.*]
    Dnia 2025-12-03 o godz. 13:36 ~Marco1981 napisał(a):
    > Dobrze napisane, co się działo wczoraj. Akcje MDG wystrzeliły po komunikacie spółki! Czy trend spadkowy wreszcie się odwróci? https://share.google/7sj0RPxELrVKdEqO2

dobre spółki drożeją słabsze przewartościowane spadają, MDG ma przyszłość ale zastanawiające jest to dlaczego OFE PZU Życie sprzedaje akcje od długiego czasu i chce zamknąć pozycje, przecież oni mają fachowców - czyżby nie wierzyli w tą spółkę i chcieli ewakuować się w odpowiednim czasie , oby tu nie było PURE za jakiś czas.
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Marco1981 [188.146.0.*]
    Powiedzmy, że ktoś chce sprzedać MDG. Są chętni na kupno. To dlaczego dusi każdy wzrost kursu? Przecież mógłby sprzedać wyżej. Zrzuty, batony na ukrytych zleceniach. Potem na fixie leży 1200 szt. i nie ma kto sprzedawać. Ja wiem po co to wszystko jest robione, ale nie powiem, kurs da odpowiedź za kilka miesięcy.
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Obb [37.109.147.*]
    Bardziej mnie dziwi dlaczego „ci fachowcy” nie ewakuowali się przy 40+ tylko po spadku :) oni nie inwestują swoich pieniędzy !
  • Re: Hamowanie wzrostów Autor: ~Marco [31.61.178.*]
    Bo OFE musi sprzedawać bo ma taki przymus ustawą
[x]
MEDICALG -2,09% 32,75 2025-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.