• Górne widły Autor: ~Dudjddh [172.226.64.*]
    Jazda :)
  • Re: Górne widły Autor: ~Honza [109.196.33.*]
    Już były widły?, bo pokazuje mi widełki max 99. Szybko
    Pochmurno na dworze a u mnie jak by słońce na kanarach świeciło. Bardzo komfortowo
  • Re: Górne widły Autor: ~truth [83.1.210.*]
    "Górne widły", którymi Alicje i Edersony zostali rozrzuceni jak gnój po polu... :)
  • Re: Górne widły Autor: alicja1992 [37.31.45.*]
    Wielka radość bo odbiło po mega spadkach. Zobaczymy jutro, pojutrze, bez konkretnego info jak się kończą takie podbitki ? Wszyscy wiemy... ja mam czas, sprzedawałam po 108 i 109zl. Spokojnie. Kasa na zakupy czeka na info o enterprise
  • Re: Górne widły Autor: allil [188.33.42.*]
    Jaki jest sens kupwać wyżej niż się sprzedało?
    sprzedałaś jak piszesz 108,109, trzeba było brać
    w okolicach 70 i sprzedać drożej, kompletny
    brak logiki
  • Re: Górne widły Autor: ~Ederson [88.156.88.*]
    Tak, tak na forum wszyscy sprzedają na szczytach i kupują na dołkach. Analiza wsteczna zawsze skuteczna. W jednym Alicja ma rację, na razie to jest tylko odbicie po 40% korekcie, ale widzę, że niektórym to wystarczyło żeby odtrąbić wielki sukces :D Widzę, że Honza i truth już zmienili gacie na świeże
     Ederson ~na razie to jest tylko odbicie po 40%
    odbicie 13%? to bardzo solidnie, to może być zmiana trendu,
    zobaczymy jutro, jeśli dalej będzie solidny plus to kierunek
    144 otwarty
    Zgadza się odbicie jak najbardziej na plus, zgadza się wszystko - obrót, pozytywne info z otoczenia spółki. Ale niektórzy tutaj nie rozumieją prostej zależności.. jak nie informowali o kontraktach to kurs leciał. A teraz jak się zaczęła medialna ofensywa przed końcem roku i komunikat to kurs odbija w górę. Gdzie cały czas mówiłem o tym, że bez umów to wyżej nie pójdzie.
    W TV BIznes w podsumowaniu notowań ekspert trafnie to podsumował, ktoś te akcje poniżej 80 odebrał, wolumen był bardzo duży 80k.
    Pewnie taka Alicja z cyganem sprzedawali.
  • Re: Górne widły Autor: alicja1992 [37.31.32.*]
    Na Bumech też odbierali ... ktoś zawsze odbiera...
    Jak można porównać bumech z datawalk. Tu były porównania do palantira i umów z Morgan Stanley i Komendy Głównej Policji, a tam do obietnic. Bumech z pewnością kupiłaś po 15 sprzedałaś po 40.
  • Re: Górne widły Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    No wiedziałam że to napiszesz... piszę jako przykład że zawsze ktoś kupuje, Mercator też kupowali po 600, po 400. Zawsze ktoś kupuje ..
  • Re: Górne widły Autor: alicja1992 [37.31.48.*]
    Do Palantira to Datawalk nie porównuj nigdy bo się ośmieszasz... inny klient no i mega zarobki
  • Re: Górne widły Autor: ~Niestety [83.10.59.*]
    Michael Burry gra podobno Palantira na krótko.
    To tym bardziej nie jest coś, co poprawia perspektywy Datawalk. Jeżeli Burry ma racjęvi Palantir to wydmucha to Datawalk dostanie rykoszetem i Rodak obniży rekomendacje
    Ale farmazony piszecie, popuściliście dziś w majty. Na jutro z pampersem w dłoni czekajcie, a w czwartek po wywiadzie z kibla nie wyjdziecie. Będzie rosło czy się wam to podoba czy nie. Pewnie zresztą to ta sama osoba sobie odpisuje
    Honza, jedyną osobą, która nie trzyma ciśnienia jesteś Ty, nie potrafisz w ogole obiektywnie spojrzeć na tą spółkę, manipulujesz rekomendacją Rodaka, robisz kurtyzanę z logiki- przypominam Ci, że kurs był już powyżej 120 PLN w tym roku.
  • Re: Górne widły Autor: ~Honza [31.61.187.*]
    Moim zdaniem bez problemu to przebijemy, jeszcze w grudniu będziemy na poziomie około 150. I żadne wasze wpisy tego nie zmienią
  • Re: Górne widły Autor: ~Albert [94.246.142.*]
    Hehe, Ci co sprzedali po 71 z szeregu wystąp
  • Re: Górne widły Autor: alicja1992 [37.31.45.*]
    Ochrona kapitału, realizacja zysku w tym roku, do tego inna inwestycja na krótko z zarobkiem 100 proc ponad. Jest sens ? Dalej nie wierzę, że bez infa kurs pójdzie wyżej niż 108zl. Zobaczymy co zlotousty obieca, bo to ze Rodak robic może pod zamówienie to już wiem z Mercator
    04 grudnia 2025 powinno się wyjaśnić, a to że rodak pisze "dziwnie" to wiadomo,
    ale od jego rekomendacji na Mercatorze można było jeszcze spokojnie 100% zarobić,
    liczę na rajd św Mikołaja
[x]
DATAWALK 6,50% 131,00 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.