Mniemam że ty je rozdzielasz i już podzieliłes?Nie udzielam się za często na forach ,ale lubię poczytać i każda spółka ma swojego "błazna" ty tu robisz za niego.
Emocje cie ponoszą leszczu, nic dziwnego bo wtopiles pewnie sporo kasy, dam ci lekcje na przyszlosc, nie daj sie ponosic emocjom, i sluchaj madrzejszych od siebie, przyznac sie do bledu to nic zlego
@at, ile ci płacą za pisanie tych postów? Udzielasz się przy wielu spółkach, ale dziwnym trafem, na każdej piszesz o spadkach. Normalnie chyba śpisz na pieniądzach skoro tak przepowiadasz przyszłość :D
Duzo ludzi uzywa tego nicku, ja pisze tylko tutaj z racji ze bede chcial inwestowac w te spolke, z polskich siedze jeszcze tylko na cdprojekcie, ja nie przepowiadam przyszlosci, tylko analizuje dane oraz sentyment i wykresy, wszechstronna analiza i na tej podstawie stawiam wnioski, na podstawie FAKTÓW pozdrawiam
ha,ha.. wszechstronna analiza To jaka wychodzi tobie wycena akcji przy tej wszechstronnej analizie . Wskaźnik c/z po 3 kwartałach znasz , A jaka wychodzi ci stopa dywidendy - zyska na akcje po trzech kwartałach też znasz , a na IPO zarząd zapowiadał wypłatę do do 75% zysku
juz pisalem sami se analizujcie, nie bede leszczom moich analiz podawał, ja sie dzxiele jedynie moimi wnioskami podszytymi sporą dawką makawielizmu :) kto kumaty to zarobi ze mna pozdro
No właśnie, to jest przyczyna tego , co się dzieje - dodać należy, zarząd dał te szacunki pod wycenę akcji, które sam sprzedawał. A jak sprawdzisz sobie potencjalną dywidendę, c/z - to będziesz miał odpowiedź do kiedy to będzie trwało. Żadna tajemnicza magia matematyka na poziome 3 klasy podstawówki