Mówił tak bo jego zaprzyjaźnione fundusze z Sopotu dalej wywalały akcje i szukali jeleni dlatego tak mówił. Najwięcej mówił jak akcje mocno szły do góry, przypadek ? A teraz jak krew się leje cicho siedzi.
Zaraz nowy rok, zjazd akcjonariuszy i zobaczymy kto tak wywala. W zeszłym roku jeden z głównych akcjonariuszy sypał akcjami i fundusz z Sopotu a w tym roku jak będzie ? Przy wsparciu 3 zł poszło kilka mln więc będzie widoczne kto sypał tanimi akcjami albo drogimi po okazyjnej cenie.
jeszcze raz przestrzegam, widać gołym okiem że walec jedzie i nie dopuszcza żadnych wzrostów. Nie spalajcie kasy, kupicie taniej i 2 x większą ilość akcji.
wylewajcie sobie hejtu ile chcecie,ja natomiast jestem w kontakcie z kolesiami od AT i przykładowo jak Agora była po 5ziko proponowali mi kupować akcje,posłuchałem ich i dobrze zrobiłem,co mi proponują odnośnie FOR...wiem ale nie powiem :)
O tych radach słucham od 8 zł.
W tym roku nasłuchałem się że to najlepszy rok dla Forka a rok się kończy z nowymi minimami na kursie.
Aż strach pomyśleć jak hossa się skończy a mi mówili że tutaj 30 zł należy się jak psu buda.
Gdyby tutaj tak różowo byłoby to zarząd nie wywalał by tych akcji
Czy masz jakiekolwiek twarde dowody na to, że Zarząd Forever Entertainment S.A. sprzedaje akcje?
A może celowo kłamiesz, żeby osiągnąć własne korzyści majątkowe?
''Jak mozna w spółkę inwestować nie mając pojęcia o takich rzeczach.'' No właśnie zastanawia mnie to też: tylko dlaczego nie napiszesz w pierwszej osobie, że nawet zarządu w FOR nie kojarzysz...