To reko w kazdej sytuacji jest bledne. Lek nie nadaje sie do komercjalizacji, akcje ida w piach. Jest partnering spokojnie przebijaja 80-100. Ukonczenie ph3 i rejestracja w EMA badz FDA -trudno zgadywac czy sie zatrzyma na 300-500. Gdzie te 46?
Racja 46 nie może być ceną docelową w żadnym scenariuszu. Jak 9go nie dadzą potwierdzenia sukcesu 2 fazy i nie przedstawią partnerów to bedzię drugie Pure i spadamy na 5 ? Nie wiem bo sprzedam pkc na otwarciu. Jak pokarzą to lecimy wysoko i kupuje PKC na otwarciu. Za tydzień wiele się wyjaśni.
Nic się nie wyjaśni . To będą zwykłe dane kliniczne . A potencjany partnering (tak mi się zdaje że nie podpisuje się żadnych umów na koniec roku ) będzie może w styczniu i grant z UE też w styczniu . Ale jest coś na rzeczy bo papier mocno się trzyma .
Śmieszą mnie trochę te rekomendacje. Najczęściej jest tak, że jak kurs spadł, to obniżamy cenę docelową, jak kurs urósł to ją podwyższamy. Dostosowujemy pod to jakąś tezę/dane. To takie proste.
Dobre rekomendacje dostały spółki biotechnologiczne! Dzięki za link i witam na pokładzie.
Wziąłem po 1/3 ryvu, molecure i captora zgodnie z reko, żeby zdywersyfikować ryzyko na 3 spółki.
Według mBanku najświeższe stopy zwrotu może mieć według kolejności Molecure, Ryvu i Captor. Na Captor poszło w górę o ponad 100%. Teraz widać że kapitał przenosi się po części na Ryvu, a po części na Molecure.