• mBank rekomendacja! Autor: ~Oskar [188.65.41.*]
    mBank wydał rekomendacje kupuj sprzed kilku dni dla 3 spółek biotechnologicznych z dużym potencjałem do wzrostu:

Captor cena docelowa 105 zł (potencjał do wzrostu +54,87%)

Molecure 15 zł (potencjał do wzrostu +109,5%)

RYVU 46 zł (potencjał do wzrostu +63,7%)
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Xyz [31.0.46.*]
    Dwa lata temu lepiej prognozowali. Ryvu było 80+. Teraz 46, cienko. Mogli ogłosić reasumpcję i jeszcze raz losować/głosować.
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Wielki_Gatsby [46.113.12.*]
    To reko w kazdej sytuacji jest bledne. Lek nie nadaje sie do komercjalizacji, akcje ida w piach. Jest partnering spokojnie przebijaja 80-100. Ukonczenie ph3 i rejestracja w EMA badz FDA -trudno zgadywac czy sie zatrzyma na 300-500. Gdzie te 46?
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Ehhh [89.8.2.*]
    Racja 46 nie może być ceną docelową w żadnym scenariuszu. Jak 9go nie dadzą potwierdzenia sukcesu 2 fazy i nie przedstawią partnerów to bedzię drugie Pure i spadamy na 5 ? Nie wiem bo sprzedam pkc na otwarciu. Jak pokarzą to lecimy wysoko i kupuje PKC na otwarciu. Za tydzień wiele się wyjaśni.
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~dr [79.186.146.*]
    Nic się nie wyjaśni . To będą zwykłe dane kliniczne . A potencjany partnering (tak mi się zdaje że nie podpisuje się żadnych umów na koniec roku ) będzie może w styczniu i grant z UE też w styczniu . Ale jest coś na rzeczy bo papier mocno się trzyma .
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Fan [194.0.251.*]
    Śmieszą mnie trochę te rekomendacje. Najczęściej jest tak, że jak kurs spadł, to obniżamy cenę docelową, jak kurs urósł to ją podwyższamy. Dostosowujemy pod to jakąś tezę/dane. To takie proste.
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~marek [157.25.14.*]
    Dobre rekomendacje dostały spółki biotechnologiczne! Dzięki za link i witam na pokładzie.
    Wziąłem po 1/3 ryvu, molecure i captora zgodnie z reko, żeby zdywersyfikować ryzyko na 3 spółki.
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Ryzykant [83.175.177.*]
    Tylko zapomnial Inwestor, że dla Ryvu było to obniżenie prognozy
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~kuba [78.30.107.*]
    Według mBanku najświeższe stopy zwrotu może mieć według kolejności Molecure, Ryvu i Captor. Na Captor poszło w górę o ponad 100%. Teraz widać że kapitał przenosi się po części na Ryvu, a po części na Molecure.
  • Re: mBank rekomendacja! Autor: ~Fan [185.128.157.*]
    Chyba najwyższe stopy zwrotu, a nie najświeższe. Świeże lub nie, to można mieć stopy. Chyba, że o to Ci chodzi xD
[x]
RYVU 0,44% 22,95 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.