• Co tu taka cisza? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Leszcze zdziwione ze mamy uklad i ze ich wyddd....li z akcji?Prawdziwe zdziwienie bedzie po sprzedazy fixnip
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Piterson [185.56.211.*]
    Na duży "+" prawie 1mln przychodów ze Smartmedics:)
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Difihuho [89.67.108.*]
    Fajnie ze to zauwazyles bo pustaki zaraz beda pisac o 50 gr w grudniu
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ferdek [37.225.87.*]
    I tyle będzie... podbitki sie nie liczą
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ferdek [89.73.93.*]
    bedzie nizej, nawet podbitki nie jestescie w stanie zrobic bo wtedy sie wysypia wszyscy
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Difihiho [188.146.62.*]
    Kto mial kupic juz kupil nizej.Jakis leszcz bawi sie jeszcze w 2 gr zarobku ale wszyscy czekaja na konkret czyli 100% zysku.Podbitka o 5 czy 10 % teraz jak wiadomo ze jest uklad nic nie wnosi.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ciemnogród [46.134.124.*]
    Niedawno pisałeś że każdy może miec swoje zdanie i pisać co chce a teraz to są pustaki dla Ciebie. Ty się chłopie zdecyduj. Tak jak pisałeś o 2zł w marcu tak inni mogą pisać ze 50gr w grudniu, w porównaniu z nimi to niewiadomo co będzie w grudniu a w marcu juz każdy wie co było. Z Ciebie tylko się śmieją nie obrażają. Wytrzepaleś leszcza? Czy leszczowi?
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*]
    Ojojoj co oddales leszczu i teraz pretensja ze bez mydelka bylo?No coz poszczypie i przestanie.Co do zdania to twoje i Pytam jest dla mnie tyle warte co zdanie ameby.
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Ciemnogród [46.134.124.*]
    Nic nie pisałem że sprzedałem. Nie wiem gdzie Cie uczyli czytać. Czytanie ze zrozumieniem było w podstawówce. Musisz się cofnąć i nadrobić zaległości amebo
  • Re: Co tu taka cisza? Autor: ~Pytam [37.225.44.*]
    Co tu taka cisza? Autor: ~Difihuho [188.146.62.*] 2025-12-02 07:24
    Leszcze zdziwione ze mamy uklad i ze ich wyddd....li z akcji? (...)

I znowu o sobie jak kupowałeś na każdym poziomie w dół od okolic 1,5 zł :-))))))))))))))))
    Ładnie ciebie difihuho, jak to określasz, "wyddd....li" w akcje od ww. poziomu :-)))))))))))))))))))))))

"Co tu taka cisza?"

Przecież ty ja przerwałeś swoim bełkotem o sobie, czyli "leszczach" i "wyddd....li" :-))))))))))))))))
[x]
ADIUVO -2,37% 0,66 2025-12-05 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.