Medinice kolego jak odpali to czapki z głów, w 26r komercjalizacja, kwitów mało na rynku i chyba zbierają po cichutku nim coś ogłoszą żeby mocniej nie ruszyć kursem.
mBank się średnio zna. Żadne Ryvu, żadne Molecure. Tam kurs poszedł tylko o kilka % do góry. Przede wszystkim liczy się Captor. Na Captor kurs poszedł o 120% do góry z 35 zł na 77 zł. Nie zdziwię się jak w przyszłym roku na Captor zobaczę 300 zł ❗❗❗300 zł na Captor, a może więcej.
Skoro tak piszesz, to znaczy, że wzrosty na Captor mogą się powoli kończyć i czas przeskoczyć na inną spółkę. Zauważyłam, że zbytnia euforia poprzedza spadek akcji...
Dnia 2025-12-03 o godz. 10:11 ~Aga1987 napisał(a): > Skoro tak piszesz, to znaczy, że wzrosty na Captor mogą się powoli kończyć i czas przeskoczyć na inną spółkę. Zauważyłam, że zbytnia euforia poprzedza spadek akcji...
Niby z tą euforią masz rację, ale tu na forum nie ma żadnej euforii, spółka rośnie stabilnie, tu mało postów, często nikt nic nie pisze nawet jak jest +10% i tylko teraz kilka wpisów (w tym przegrywów bez akcji) po tych rekomendacjach. A to że ktoś widzi w przyszłym roku 300zł to bardzo rozsądna wycena. Ja tu widzę x10 a nawet x50 ale horyzont mam wieloletni, nie muszę na nic zarobić. Jak takim spółką się udaje na międzynarodowym rynku to w perspektywie 5 - 10 lat często jest wzrost 50 - 100 razy. Oczywiście będą korekty, będzie nuda, będzie bujało. Nic nie rośnie non stop bez przerwy. Ale jak spojrzeć dalej....
Rekomendacje kupuj mBanku nie podstawiają złudzeń dla 3 spółek biotech. Captor cena docelowa 105 zł, Molecure 15 zł, Ryvu 46 zł. Captor ładnie leci w górę. Molecure i Ryvu dopiero starują -_-