• Aneks do projektu Delta! Autor: ~GEjdev [212.103.61.*]
    Podpisali aneks o przedłużenie prac nad projektem Delta. lfg kurła xD
  • Re: Aneks do projektu Delta! Autor: ~Wejherowo [85.222.45.*]
    Nadzieja umiera ostatnia co? Amatorzy się nie wyrabiają czasowo i trzeba aneksów na przedłużenie terminu? Tu będzie koniec szybciej niż myślałem.
  • Re: Aneks do projektu Delta! Autor: ~GEjdev [212.103.61.*]
    Cytat z raportu:
    "Project Delta
    W oparciu o zawartą w dniu 13.03.2025 r. umowę produkcyjną (opisaną szerzej w nocie 23), Grupa
    rozpoczęła współpracę z Sony Interactive Entertainment LLC, jako wydawcą, w zakresie produkcji
    prototypu nowej gry wideo pod nazwą kodową Project Delta, opartej o prawa własności
    intelektualnej należące do wydawcy. W oparciu o aneks z dnia 10.11.2025 r. do umowy
    produkcyjnej, Grupa przedłużyła współpracę w zakresie produkcji prototypu nowej gry wideo pod
    nazwą kodową Project Delta"

Chyba chodzi o dalszą współpracę i kontynuację prac. Do końca roku miałbyć jeszcze jeden projekt wfh a czasu coraz mniej by coś złapać.
  • Re: Aneks do projektu Delta! Autor: ~Wejherowo [85.222.45.*]
    Pewnie chodzi o remake starej taktycznej strzelaniny SOCOM. Widziałem fanów tej gry panikujących, że ta robota dostanie się ludziom z PCF, którzy nie mają pojęcia o czymś takim i ogólnie są kiepscy.
  • Re: Aneks do projektu Delta! Autor: ~Zenek [91.189.61.*]
    To może być remake czegokolwiek, do czego prawa ma Sony, wliczając w to Syphon Filter, Resistance, Killzone czy nawet God of War. Myślę, że pracując dla kogoś spokojnie to dowiozą. Trudno powiedzieć skąd się wziął pomysł na zrobienie tak słabej gry jak Lost Rift, ale zdaje się, że nie robiło tego warszawskie PCF, znane z pracy nad Gearsami, zarówno kiedyś, jak i obecnie.
[x]
PCFGROUP -1,31% 3,02 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.