Trzeba było być skończoną męską owcą żeby kupować w trendzie spadkowym, przy słabym dolarze, maksymalnie shortowaną spółkę przy słabych w poprzednim kwartale wynikach. Naprawde tylko geniusz mógł się spodziewać, że dno jest jeszcze głęboko niżej :) ile masz już straty? 50%? :)
Nie masz mi nic ciekawego do powiedzenia, pierwotnie buńczucznie stałeś przy swoim, że wszystko cacy i będzie świetnie, a teraz zaczynasz płakać, że jednak wtopiles :) typowy dawca kapitału :)
Trendy mają to do siebie że się zmieniają...W Datawalk nie trafiłem w dołek, kupowałem po 39 a spadło na bodajże 29-30. Jeszcze 10 PLN w dół i warto tu wejść, nawet czysto spekulacyjnie.
tu będzie teraz długo płacz bo 48 zł będzie oporem nie do pokonania i zaraz po nim 53 zł ; moze da się tu zrobić za jakis czas kilka kółek, ale na wybicie wyzej 48 zł to 2-3 lata czekania, o ile ta spółka bedzie jeszcze wtedy istniała i dawała w miare dobre wyniki- no co juz raczej nie liczę, tym bardziej że zarząd nie reaguje na to co sie dzieje. Dbanie o kurs to ich obowiązek, a tu zaczynamy mieć lekceważenie akcjonariuszy, albo juz robi sie trup w szafie
Dzień dobry. Witam się z wszystkimi na pokładzie. Czy nie za wcześnie wbiłem? Zobaczymy :). Wziąłem 1000 sztuk po 40.50. Czas : od 6miesiecy do ....emerytury. Pozdrawiam tych co posiadają w nieważne jakiej cenie. Kazdy ma swój portfel a ja w niego ludziom nie zaglądam.
Ja jeszcze nie jestem, jeszcze przegrywam z działaniem mózgu, ale pomału się uczę, strat co raz mniej...Jak chcesz się pośmiać, to śmiało, mam Ci linka podać do nagrania guru Tuszkiewicza??? Dołki mamy za sobą? Jak tacy profesjonaliści wsadzają na minę kupę ludzi którzy jeszcze za to płacą by na tej minie być..to sorry..nie ja tu jestem D..pa..
Ja na przekór wszystkim ostrożnym systematycznie dobieram. Sprzedam chyba dopiero po wypłacie dywidendy. Jeszcze nie wiem czy po 50 zeta czy wyżej. Pazerność mi tak podpowiada.