Doucz się, co to jest potencjalny? Kiedy określamy coś, co jest prawdopodobne lub może wystąpić w pewnych warunkach, mówimy, że jest to POTENCJALNE lub MOŻLIWE.
Autor: ~Wiezko [5.226.68.*] wielonikowiec To jest hit obiektu ceramicznego „Cos mam czucie,ze Hemp przejmie Cannabis i bedzie dalej liderem MM w Polsce” Tak a propos dobrze, że ma czucie … Autor: ~agrest[5.226.68.*]; Autor: ~hałdujudu [5.226.68.*]; Autor: ~nostradamus [5.226.68.*]; Autor: ~hałdujudu [5.226.68.*]; Autor: ~T6 [5.226.68.*]; Autor: ~wtemacie [5.226.68.*]; Autor: ~carlos [5.226.68.*]; Autor: ~lesio [5.226.68.*]; Autor: ~Bartezzz [5.226.68.*]; Autor: ~elvis [5.226.68.*]
Już zrezygnowałeś z zakupu akcji i zostałeś na bocznym torze? Co do planów, to w przypadku rejestracji, w przypadku produktu 20%THC Cannabis Poland, czeka na dalsze pytania lub decyzję URPL (info z dn. 27.11.2025 r.)
Jak kupujesz firme ktora przynosi tylko straty i nie realizuje swojej strategii,to pretensje miej tylko do siebie,ze tracisz.Ja kupuje tylko spekulacyjnie pod emisje i jeszcze nigdy nie stracilem.Teraz tez obejme Cannabis i mam zamiar zarobic przynajmniej 250%
Kłamca jak zawsze bez AI jest kompletnie beznadziejny. Akcjonariusze płacą za straty spółki, normalnie hit forum. Muszę tego faceta zgłosić do konkursu na bzdurę roku, ma szanse ... Zapamiętaj i się nie kompromituj: Spółka akcyjna odpowiada za swoje zobowiązania całym swoim majątkiem, a akcjonariusze ryzykują jedynie utratę wartości swoich akcji.
Bez AI kłamco jesteś kompletnie beznadziejny, zero wiedzy i myślenia Zapamiętaj: Stratę w spółce można pokryć ze środków z zysku z lat następnych, w wyniku niepodzielonego zysku z poprzednich lat, w ramach środków zgromadzonych na kapitale zapasowym lub rezerwowym, z wniesionych przez wspólników dopłat lub na skutek obniżenia kapitału zakładowego.
Kto jak nie ty powielał kłamstwa Autor: ~Holender40 [82.73.213.*] 2025-10-07 11:19 napisał: To jeszcze raz te twoje kłamstwa „Cannabis Poland, Hemp & Health i THC Pharma to ten sam zarząd”